Omiljeni fudbaler Nike Tošić
Svet

December 14, 2022 11:49

By

On je simpatija Nike Tošić: Duško će se baš razočarati kad vidi o kome se radi FOTO

Omiljeni fudbaler Nike Tošić je miljenik mnogih devojaka

U porodici Karleuša – Tošić protekli dani su kao i u većini domova širom planete, prolazili u duhu Svetskog prvenstva u fudbalu, pratile su se utakmice, navijalo se…

Svi su, naravno, bodrili Srbiju, ali kada je naša zemlja ispala sa Mundijala, Tošići su nastavili da navijaju za druge reprezentacije.

Jelena nije želela da otkriva ko su favoriti njene porodice, ali je ispričala anegdotu vezano za njenu mlađu ćerku i tako otkrila ko je omiljeni fudbaler Nike Tošić.

Pročitajte: Karleuša spustila loptu, sa Duškom je sve u redu – Na njenom profilu osvanula zajednička fotografija FOTO 

Atina i Nika

Instagram

 

– Nika je moja mala fudbalerka. Do skoro je bila zaljubljena u Ronalda, a onda sam pre neki dan primetila da na skrinsejveru na telefonu drži Nejmara. Ja sam je pitala: ‘Čekaj Nika, šta sad, Ronaldo ništa? Sad Nejmar? Prošla ljubav, šta?’. Ona kaže ‘Pa ja mogu da volim i dva fudbalera’, ja kažem: ‘I to što kažeš, sviđa mi se to’ – ispričala je Jelena u emisiji “Exkluziv”.

Pročitajte: Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

Očekivalo se da je omiljeni fudbaler Nike Tošić njen tata Duško, kao što je nekada i bio, no očigledno da više nije tako, te da je lepa Nika, otkada je postala devojčurak, prestala da gleda fudbalere samo zbog igre.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM