Scandal

January 29, 2021 09:59

By

Ovako je Aleksandra Subotić KOMENTARISALA raskid Davida i Ane!

Nakon vesti o raskidu Ane Korać i Davida Dragojevića, niko od njih dvoje se nije oglašavo ovim povodom. Ana Korać na svom Instagram profilu obajvljuje slike kako uživa sama, a na storiju kako se vozi i provodi sa Sorajom Vučelić. Sa druge strane David Dragojević je fokusiran na treninge i njegov posao, sudeći po slikama na Insta profilu.

Njih dvoje su se upoznali i rijalitiju i započeli vezu, dok je Dragojević bio sa Aleksandrom Subotić, zanimljivo je da ona nikada nije komentarisla odnos Davida i Ane. Subotićka je u vezi sa čovekom koji nije javna ličnost, a nedavno je postala i majka. Međutim, na vest o raskidu se kratko oglasila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Ma, ne zanimaju me to dvoje i to da li su u vezi ili ne. To je sve iza mene. Nedavno sam se porodila i sada vodim jedan miran život daleko od rijalitija – kazala je Subotićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Koliko ja znam, oni su bili 24 časa zajedno u Beogradu i uvek je bilo sve okej. Nisu imali neke svađe. Zašto je došlo do raskida ne znam jer još nisam uspela da sednem sa Davidom i da popričam. Ne mislim da je neka prevara u pitanju, ali ne znam razlog raskida. Čula sam svašta na društvenim mrežama, ali ne bih ništa da komentarišem dok ne popričam sa Davidom i ne saznam šta se ustvari desilo, ako uopšte želi da mi kaže. Mi imamo dobar odnos i verovatno će mi reći. Moguće je da se ljubav ugasila, ne verujem da je bilo mesta za neke prevare jer su bili non-stop zajedno. Možda su se zasitili i možda je ljubav utihnula između njih – rekla je Davidova majka za „Srbiju Danas”.

Da podestimo, SCANDAL! je već pisao kako je njihov raskid moguć kao i da su neprijatelji Ane Korać i Davida Dragojevića na korak su od namere da im unište vezu!

Čula sam da planiraju da angažuju neku devojku da juri Davida, to jest ne da je angažuju, nego je i ona valjda u toj ekipi zlonamernika – rekao je izvor SCANDALA!

FOTO: RAJKO RISTIĆ