Scandal

29 Decembra, 2020 11:03

Aleksandra Subotić OTVORENO pričala o braku sa svojim pratiocima!

Aleksandra Subotić odgovarala je na pitanja svojih pratilaca i iznela mnogo detalja o svom privatnom životu. Ona se nedavno porodila i na svet je donela sina Jovana i ubrzo otpočela sa dijetom i treninzima kako bi liniju dovela do savršenstva.

Takođe, mnogo se pričalo i o tranformaciji njenog 20 godina starijeg verenika Petra Raspopovića koji se podvrgao operaciji smanjenja želuca i doslovno se prepolovio, a bivša rijaliti učesnica otvoreno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca i otkrila detalje njihovog zajedničkog života piše Monodo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Subotićeva je često bila na meti osuda zbog razlike u godinama između nje i sadašnjeg muža, te da je sa Petrom zbog novca, što je ona svaki put negirala i isticala da je njihova ljubav jaka i iskrena, a sada je otkrila i njihove planove.

Na pitanje da li se pre nje ženio i da li ima decu, dala je iskren odgovor:

Peca ima dete, ali u braku nije bio. Ako se ikada bude ženio, makar ću mu u nečemu biti prva i jedina – napisala je na Instagramu, pa otkrila i čime bi volela da se bavi u budućnosti prenosi Monodo.

Volela bih nekom vrstom modelinga. Trudim se da dovedem telo do savršenstva, uživam u tome da se sređujem i presvlačim. Takođe, želim da usavršavam znanje stranih jezika. Bitno mi je da budem samostalna – zaključila je Aleksandra Subotić.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ