dejan počupao dalilu
Scandal

November 13, 2021 18:00

By

Ovo je Dalilina NAJCRNJA TAJNA! Krije od Dejana šta im je ubilo dete!

Kako SCANDAL! saznaje, Dejan i Dalila danas bi imali dete od dve godine, međutim, desilo se nešto strašno! Dalja Dalilina rođaka objasnila nam je kako je sve krenulo po zlu, a i sama Dalila o tome je delimično pričala u rijalitiju sa Stanijom!

Ovo je Dalilina NAJCRNJA TAJNA!

Dalila i Dejan su imali puno dušmana, oni su im sve ovo što im se sad dešava i priredili, ali ni to nije sve – započinje Dalilina dalja rođaka i nastavlja:

Znam da je Dalila i pre dve godine ostala trudna, presrećna je bila, međutim, nije joj se dalo jer joj zlobnici rade o glavi. Bila je to još mala trudnoća, a ona se poverila nekima od najbližih i lepa vest stigla je i do zlobnika, pa su joj brže-bolje smestili i došlo je do spontanog pobačaja. Mislim da su joj nešto sipali u kafu, jadna moja lepa Dalila, a tako je želela ćerku, i ona i Dejan. Nikad se neće oporaviti od tog gubitka, a posle je opet imala pakao kad joj nije uspela vantelesna, to se desilo sada pred rijaliti i sama je o tome pričala – ispričala je Dalilina rođaka za SCANDAL!, a ona se Staniji poverila da je gubitak bebe za nju bio najteži udarac:

dalilinom ocu pozlilo

Mnogo sam se napatila sa tim problem. Znaš kad živiš za to, ja sam svašta proživela kroz čitav taj proces i onda dođe dan kad treba da saznam vesti, tu noć ne spavam naravno. Da ti ne pričam iščekivanja i strah da li ću prokrvariti… A kad sam čula da sam trudna, to ne da je bila sreća… Nego… Svi doktori su mi čestitali jer su znali koliko mi to želimo. Ja odmah zovem roditelje, presrećna sam bila. Posle dva dana mi nisu bili dobri rezultati, ali doktor kaže da nije strašno, međutim, ja već padam u glavi. Posle dva dana doktor kaže da nisu najbolje vesti, sve se dešava u par dana… Onda kaže opet da dođemo za dva dana, tu sam pala skroz. Ako beta krene da opada kaže to je biohemijska trudnoća… Nisam nikad ni čula za to… Posle tva dana odem u laboratoriju, izvadim krv, ali osećam da je kraj. Uzimam papir i vidim da beta opet opada i to je to. I Dejan krene da plače, a ja ravna linija, ništa! Pošaljem doktoru poruku, on kaže da prestanem da pijem terapiju i da će samo da ode, sreća nisam morala na čišćenje. Sve mi se srušilo u par dana, sve fljas dole! Već sam bila kupila ono za trudnice nešto za strije i kao krenula da mažem, istripovala se da mi raste stomak. – požalila se Dalila Staniji, i nastavila:

To su takvi šokovi, pomislila sam da sam jedina na svetu kojoj se to dešava. Osećala sam se jadno, bedno, poniženo, fuj! Dejana nisam mogla da gledam u oči! Posle sam dugo razmišljala i Dejan kaže možda je lakše da podelim sve s ljudima i to i uradim. A kad su krenule poruke podrške, žene sa istim problemima i još gorim. Ne možeš da veruješ šta se sve dešava. Tada sam sve ispričala i to je to. Nekako sam se pomirila s tim. Konstantno čuješ dete, deca, ovo, ono… Meni u glavi da imam 28 godina, mene je to… Imamo još četiri zaleđena embriona, platila sam da mi se to čuva dok sam u rijalitiju. Mnogo sam se razočarala, ne mogu više! Toliko sam se poistovetila sam svim tim mišljenjima, tada sam bila najjača. Posle svega, odem na šolju i vidim da iz mene izlazi sve ono što sam mislila da će biti moje dete. Svi te gledaju s nekim sažaljenjem, a pre toga nerotkinja, jalova, ovakva, onakva, ma odvratno! Uđeš u bolnicu i vidiš 50 žena koje sve to čekaju, ma pakao – žalila se Dalila Staniji.

Dejan Dragojevic

Dejan Dragojević teško se nosi sa svim što ga je snašlo s Dalilom i Carem u rijalitiju, pa polako ali sigurno počinje da se otvara i da iznosi svoju stranu priče.

Drago mi je što mi se ovo desilo, sam sebe podižem na sve viši level, sve ovo ovako treba… Kako dani prolaze, sve se menja. Samo se preko noći isprebacujem. Koliko god mi je teško, drago mi je što se sve ovo dešava. Gutam i dalje knedle na neke momente koje gledam u klipovima. Neka uživa, to je njena sreća… Izdala me je, zabila mi nož u leđa… To je njen obraz, njena čast… Potrudiću se da ispunim sve što planiram u svom životu, izdržaću do kraja i idem dalje. Gledam samo oči kod Dalile, prodala me je… Mislim da je sve moglo da prođe bezbolnije, nije trebalo da proživim ovo sve. Ali sama odgovarfa za svoje postupke. Nisam verovao da će ovo ikada da se desi, nisam samo ja u šoku, mnogi su. Ja sam sve svesniji sebe i nema potrebe da se iko sekira. Ovde neću biti ni sa jednom devojkom i to je to. Nakon rijalitija ne bih voleo više nikad da je vidim, možda tek za neke tri godine kada ona ostvari te neke svoje ciljeve. Tad možda sednemo i isplačemo se, sada samo žalim samo sebe. Trebalo je ranije da mi kaže šta joj ne odgovara – rekao je Dejan i dodao da i dalje voli Dalilu:

Ja nju volim! Ne mogu tek tako da ugasim tu ljubav, možda neko kaže da sam lud, ali to je istina. Razmišljam kako sam uvek za nju gde neko nije ni nogu postavio, ja sam išao glavom. Išao sam da branim sestru, pa onda svi ti porodični odnosi, Davida sam ja branio, nije on mene… Uvek sam bio tu za sve, pa i Dalilu sam branio i išao i upoznavao neke ljude po Beogradu… I na kraju sam ostao sam – zaključio je Dejan.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL/RAJKO RISTIĆ