nikola rokvić objavio
Star

20 априла, 2022 16:30

Dan kad mu se srušio ceo svet: Nikola Rokvić otkriva šta mu pomaže da preboli očevu smrt

Pevač Nikola Rokvić se nakon srmti oca Marinka potpuno okrenuo veri 

Nikola Rokvić otputovao je u Jerusalim odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke na „Instagram“. Na njima se može videti kako uživa u prirodnim lepotama i verskim znamenitostima koje se nalaze Izraelu.

Pročitajte: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan! Reči njegovog sina kidaju dušu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Sveta zemlja! Manastir Svetog Save Osvećenog i manastir Svetog Teodosija! Reči su male da opišu radost i ljubav! – napisao je pevač ispod svojih objava, a pozitivne reakcije samo su se nizale:

– Neka je Gospod na tvom putu, slava Bogu, Divno! Hvala što nam prenosiš delić radosti kroz fotografije, slava Bogu za sve! – samo su neki od komentara ispod pevačevih objava.

Pročitajte: NIKAD LEPŠE I EMOTIVNIJE: Nikola Rokvić zapevao prvi put posle Marinkove smrti! (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Pevač Nikola Rokvić nikad se nije oporavio od očeve smrti

Pevač Nikola Rokvić teško je podneo smrt oca a nakon njegove sahrane potpuno se okrenuo pravoslavnoj veri. On sa porodicom često obilazi srpske manastire i svetinje, pa njegov odlazak u Jerusalim mnoge nije nzačudio.

Podsetimo se, kada je Marinko Rokvić preminuo nakon borbe sa dugom i teškom bolešću, njegova supruga, sinovi i snaje gledali su da što više vremena provode zajedno u krugu porodice, ali nakon sahrane popularnog pevača, Nikola je otišao u Manastir Staro Hopovo gde je potražio mir i utočište za tugu. On je na svom Instagramu objavio fotografiju i iz Manastira Visoki Dečani, a ostaje da vidimo koja je sledeća destinacija koju pevač planira da obiđe nakon povratka iz Izraela.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

IZVOR: KURIR

FOTO: Instagram / Rajko Ristić