Marijana Sajfert nestala
Svet

29 Aprila, 2022 20:05

Poslednji razgovor na Uskrs: Drugarica nestale Marijane Čvrljak otkrila njen najveći strah

Marijana Čvrljak pobednica Velikog brata nestala je pre nekoliko dana i za njom se još uvek traga

Pobednici regionalnog „Velikog brata“ Marijani Seifert (37) od utorka 27. aprila se gubi svaki trag, a policija već treći dan intenzivno traga za njom. Potraga je fokusirana na područje reke Save, jer su njene lične stvari pronađene kraj mosta Mladosti, u blizini naselja Savica, gde Marijana Seifert i njen suprug Karlo stanuju.

Pročitajte: Pukla kontroverzna ljubav iz Velikog brata! Marijana Čvrljak: Nemeš i ja smo na pauzi!

Marijana Čvrljak nestala

printscreen

Policija proverava pozive i poruke koje je Marijana razmenjivala neposredno pred nestanak, a među osobama koje su neposredno pred nestanak razgovarale sa njom je Tamara Janković, sa kojom je zajedno učestvovala u „Velikom bratu“ 2011. godine.

Pročitajte: Marijana Kovačević Čvrljak otkrila istinu o razvodu: Imala sam loš i tužan brak! Ivan želi moj novac!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Espreso. rs (@espreso.rs)

Marijana Čvrljak pobednica Velikog brata jednog se mnogo plašila

Tamara je za „Telegraf“ otkrila da je sa Marijanom poslednji put bila u kontaktu u nedelju na Uskrs, te je vidno potresena ispričala kako je tekao njihov razgovor.

Čule smo se u nedelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo se da se vidimo. Htela je da dođe u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati prije jer ona ima sina, a ja ćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao sa tetoviranjem lepo krenuo – govori Tamara.

– Nisam ni naslućivala da će nešto ovako da se desi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikada ne bi ostavila sina i ćerku, njoj su deca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vest odmah sam je pozvala ali sam videla na viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan pre nestanka nije bila online. Shvatila sam da se nešto nije u redu – govori bivša rijaliti učesnica.

Pročitajte: Marijani Čvrljak pre tačno 11 godina proreknuta jeziva budućnost, ovo su detalji

marijana čvrljak

printscreen

Nakon toga sam presabirala po glavi šta smo sve pričale i šta mi je govorila. Sećam se, da mi je u poslenje vreme stalno govorila kako sam srećna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam srećna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako to da protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu – rekla je Tamara i objasnila da je uz Marijanu bila i tokom teškog perioda.

– Ranije mi je pričala sa kakvim problemima se susretala u vezi sa Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna da ide dalje. Plašila se stalno osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se desi, ali sam ubeđena da nije osoba koja bi sebi naudila – zaključila je Tamara.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Youtube Screenshot / Printscreen / Insatgram