Svet

18 Septembra, 2020 18:00

Posle NAPADA na porodicu, Darko DIGAO ZID od 3 metra!

Baba Darka Lazića Milka, pretrpela je psihičko zlostavljanje od Miljane Kulić koja je lično dolazila u Brestač i pravila scene u dvorištu pevača, piše novi SVET.

Babu Darka Lazića maltretirala Miljana Kulić!

Pevač je oko svoje nove kuće podigao betonski zid visok tri metra i kapiju koja na vrhu ima šiljke tako da niko ne može da je preskoči niti da mu uznemirava porodicu.

„Danima je visila ispred kapije dok nije ugrabila priliku da se ušunja unutra. Drala se, dozivala ga. Ljudi nisu mogli da žive od nje. Jedan dan je napala i babu Milku, koja je prišla da vidi da li joj nešto treba pošto je delovala unezvereno i samo je ponavljala Darkovo ime”, prepričava za SVET Lazićeva komšinica neprijatnosti koje je baka Milka doživela i nastavlja:

„Kada je videla da ova nije čista, baba je uzela metlu kojom čiste stazu i krenula ka njoj, ali Miljana ju je napala i počela da se rve sa njom. Moj muž je istrčao iz kuće i oterao Miljanu, a baki smo dali  šećer i vodu, da se malo smiri. Mogla je žena infarkt da doživi, ima slabo srce, a mnogo se uplašila. Sutradan je Miljana opet dolazila i drala se na kapiji. Na kraju su joj rekli da su pozvali policiju, pa se sklonila. Znala je tako nekad da dođe taksijem, da sedi u kolima ispred kapije i gleda da li će i kada Darko da izađe da ga vidi. Šta je htela da postigne time nikad nam nije bilo jasno”, zaključuje komšinica iz Brestača.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/ ATAIMAGES