Operacija Saše Popovića
Svet

January 17, 2023 10:21

By

Suzana priznala kakvu je torturu trpela od Saše Popovića: Isekao mi je sve suknje…

Postupak Saše Popovića šokirao je sve

Voditeljka Suzana Mančić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom se prisetila svoje mladosti, te istakla da je uvek nalazila mane za svoj izgled.

Suzana se osvrnula na torture i traumama koje je trpela u karijeri, a Sašu Popovića je posebno istakla, te otkrila kako su te traume nastale.

Pročitajte: Ko bi poželeo ovakvu maćehu – Suzana Mančić održala lekciju Simeonovim ćerkama 

Ata images

– Stalno sam sebi pronalazila mane, te veliki mi jos, te debela sam. I dan danas je ta tortura sa mršavljenjem neizdrživa. Uticaj Saše Popovića na to da i ne spominjem… On je meni i onoj sirotoj Dragani Katić, koja je prelepa, non stop prebacivao da smo se ugojile. Kada mi je napravio taj LP “Ne kuni me mati”, došao je kod mene kući da vidi šta sam pripremila od garderobe – započela je priču Suzana, pa objasnila koliko je tada postupak Saše Popovića iznenadio.

Pročitajte: Uspomena iz detinjstva proganja je i danas – Kako se Suzana Mančić bori sa bolnom istinom 

Ata images

– Tada me pitao da li imam makaze, ali velike. Ja mu dala makaze, a on mi isekao sve suknje. Ja sam mu rekla “Pa ja nisam Lepa Brena”, a on je rekao “Ti ni ne možeš da budeš Brena”. Tad sam krenula da nosim mini suknje. Iako sam bila vitka, mršava sa ženskim oblinama, nikada nisam htela da izgledam provokativno. Doduše, taj izlet u mini suknji nije prošao loše.

 

IZVOR: NPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES