oproštaj od Siniše Mihajlovića na stadionu
Svet

January 20, 2023 17:00

By

Veličanstven oproštaj od velikog Mihe, ali Arijana je posustala: Sinišina deca na velikim mukama

Pretužan oproštaj od Siniše Mihajlovića na stadionu

Siniša Mihajlović i dalje živi u srcima istinskih ljubitelja fudbala. Velikanu ovog sporta odaju se počasti, jedna ordinacija uskoro će biti nazvana po njemu, a juče su mu na stadionu Olimpik u Rimu njegovi Lacio i Bolonja priredili nešto posebno.

Pročitajte: Nije imao simptome, sve je bilo uobičajeno – Kako je Siniši Mihajloviću otkrivena leukemija

Na okupu se našla cela porodica, osim mlađe ćerke Virdžinije. Arijana nije mogla da sakrije suze kada je ugledala dva dresa sa brojem 11, ali i transparent sa rečima: „Siniša: otac, suprug i pravi čovek“. Na drugom su navijači poručili:

– Živećeš zauvek.

Pročitajte: I dalje je tu – Viktorija Mihajlović se ne miri sa očevim odlaskom, jednom fotografijom rasplakala naciju FOTO

Prizor je rasplakao i Mihinu stariju ćerku Viktoriju. U nekom trenutku na terenu su im se pridružile vođe navijača i porazgovarale sa njegovim sinovima Dušanom, Nikolasom i Miroslavom.

Siniša Mihajlović, večan i neponovljiv. Imao je pored sebe pravu ženu sa kojom je stvorio srećnu porodicu, a njegove kvalitete odavno je prepoznao i svet fudbala. U srcima navijača ostaće zauvek, piše Hello!.

Pročitajte: Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana – Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram