Prva žena Vojina Ćetkovića
Svet

August 18, 2023 10:30

By

Neke ljubavi su večne: Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnoj poseti Srbiji, ovaj zagrljaj joj je falio godinama FOTO

Prva žena Vojina Ćetkovića ponovo je u Beogradu

Iako je već više od 15 godina u srećnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, mnogi ne pamte da je Vojin Ćetković imao veliku ljubav pre sadašnje supruge. Naime, prva žena Vojina Ćetkovića, Nataša Milovanović poznato je TV lice, a kao autor i voditelj emisije “Vodiću te, samo reci gde” koja se emitovala na trećem kanalu RTS-a, mnogima je bila omiljena.

Pročitajte: Vojin Ćetković pod stresom – Nakon priče o razvodu i padanja u nesvest, bračni par rešio da se opusti

Prva žena Vojina Ćetkovića

Foto: Instagram

Vojinova prva ljubav bila lepa novinarka kojoj je sudbonosno da izgovorio 2001. godine međutim brak je potrajao svega nekoliko godina nakon čega je ona spakovala kofere i odselila se u Pariz. U gradu svetlosti i danas živi, a malo ko zna da tamo radi u Kulturnom centru Srbije. Nedavno su na “Instagramu” osvanule njene fotografije sa plaže te su se mnogi iznenadili Natašinom perfektnom figurom.

Pročitajte: Sloboda Mićalović progovorila o odluci koja joj je promenila život iz korena – Moje ćerke moraju da se naviknu..

Prva žena Vojina Ćetkovića

Mnogi su konstatovalii da Nataša izgleda sjajno i da je prezgodna, lepa žena, a ono što je svima zapalo za oko jeste da je sušta suprotnost Slobodi Mićalović, Vojinovoj sadašnjoj supruzi. Nije tajna da iako se odlučila za život van granica naše zemlje, prva žena Vojina Ćetkovića neretko dolazi u srpsku prestonicu gde su joj porodica i prijatelji.

Pročitajte: Saopštenje puno tuge, ona je sada njegov izbor – Vojin Ćetković posle svega Slobodu zamenio Katarinom Radivojević

Prva žena Vojina Ćetkovića

Instagram

Tako ovih dana uživa sa prijateljicama, Marijom Kilibardom i Irinom Vukotić u čarima noćnog života Beograda, a njihovo prijateljstvo datira iz davnih dana kada su zajedno počinjale karijere na 3. kanalu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images