Ponašanje Jovane Joksimović svet portal svet
Svet

March 21, 2021 17:00

By

RADNICI OČAJNI! Jovana TERORIŠE zaposlene u agenciji!

Jovana Joksimović nedavno je postala glavni i odgovorni urednik Tanjuga. Iako su radnici očekivali da će doći do nekih promena, na bolje, desilo se suprotno, pa su sada svi očajni.

Jovana teroriše zapolene!

Kako nam je ispričao jedan od njih, koji je insistirao da mu ne otkrivamo identitet da ne bi dobio otkaz, on i kolege su očajni njenim ponašanjem prema radnicima, čak je dobila i nadimak Hitleruša.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Svi znaju da su protekle godine bile turbulentne za “Tanjug”. Trebalo je da nas ugase, ipak smo nekako ostali i opstali. Kada smo čuli da su nas preuzeli mislilli smo da će biti boljitka, nova energija. Međutim, Jovana od prvog dana kako je došla počela je da postavlja svoja pravila. Bukvalno se sklanjamao sa hodnika kad ona prolazi. Na sve ima zamerke. Svaki izlazak iz zgrade ili kašnjenje mora da se obrazlaže, pet puta je zahtevnija od svojih prethodnika. Jeste ona stručna, bila je urednik tv emisija, ali mora da shvati da ne zna sve kada je ovaj posao u pitanju. Ima nerazumne zahteve. Čak čujem od koleginica da ima pridike i na to ko se kako oblači. Već su je prozvali Hitleruša. Baš je bahata. Taj stav, ponašanje. Čujem da dosta kolega već traži neki drugi posao gde bi mogli da pređu. Ranije smo svi tamo išli sa osmehom na licu, pozitivni, sad kao da nas neko puškom tera na posao. I glavni cilj nam je da je ne sretnemo negde ili da nas ne pozove. Mada, kad se setim da su je i na Prvoj neke kolege prijavile za mobing, očigledno da je jedini izlaz iz cele te priče bežanje negde – priča izvor za Svet.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ