Izgled Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

May 25, 2023 19:42

By

Ova poznata žena uspela je da napravi potres u Snežaninoj i Vanjinoj vezi: Pevačica ih uhvatila zajedno

Raskid Snežane i Vanje sve je češća tema medija, a razlog za to leži u činjenici da doktor Milošević važi za velikog zavodnika, te da čak i neke žene iz javnog života ne kriju da su oduševljene poznatim ginekologom.

Pročitajte Snežana Đurišić spasila kolegi život – Posvađao se sa suprugom, a onda je usledilo nešto strašno 

Raskid Snežane i Vanje

Ata images

Upravo zbog toga mu se sve češće pripisuju ljubavne afere, međutim i on i pevačica su do sada to uvek demantovali. No, uprkos oštrim demantima, nastavljeno je da se na tu temu spekuliše, naravno, s povodom. Šarmantni doktor voli da je okružen lepim damama, voli sa njima i da flertuje, što navodno pevačici ne smeta, ipak da li je to baš tako?

Pročitajte Snežana Đurišić kumovala sestrinom razvodu – Bivši zet otkrio kako ga je pevačica sahranila 

Raskid Snežane i Vanje

Ata images

Kako piše Story, novi povod za raskid Snežane i Vanje desio se danas kada je novinarka Vesna de Vinča gostujući u jednoj TV emisiji podelila snimak sa ginekologom na svom profilu. U jednom momentu ona mu je poručila da je izuzetno lep, a svi su se istoga trena zapitali kako će pevačica preko ovoga preći, hoće li joj komplimenti na konto izgleda njenog izabranika zasmetati ili će joj imponovati, na kraju krajeva hoće li Vesninu dosetku ona smatrati duhovitom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca)

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM