Svet

27 септембра, 2022 11:38

Snežana Đurišić kumovala sestrinom razvodu? Bivši zet otkrio kako ga je pevačica sahranila

Sestra Snežane Đurišić napustila je muža, a on u sve upleo i pevačicu

Snežana Đurišić od početka svoje karijere važila je za ozbiljnu pevačicu, te se čini da se za njeno ime nikada nisu vezivali skandali. Međutim, jedan tekst iz prošlosti otkriva da ipak nije tako.

Daleke 1994. godine, redakciji „TV Novosti“ obratio se tadašnji zet poznate pevačice Snežane Đurišić.

Povod je bio neveseo. Žika Živanović ispričao je priču o dramatičnom razvodu kroz koji prolazi sa suprugom Mirom, sestrom popularne pevačice.

Pročitajte: Snežana Đurišić u suzama – Mlada glumica javno otkrila mračnu stranu ginekologa Vanje – Nasilje u porodici, veza sa studentkinjom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

On je tvrdio da je Snežana u sve umešana i da je upravo njena ideja bila da njegova tada još zakonita supruga Mira ode u Ameriku i tamo odvede njihovog maloletnog sina. Na ovu temu tada je kratko progovorila i Snežana Đurišić, koja je istakla da je do kraha braka došlo zbog Žikinog ponašanja.

– Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dete u Čikago. Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja posle dva meseca pridružim, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu i na tri meseca, međutim, odmah po sletanju u Cirih, Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete su uspeli da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila „umrlicu oca“! Zamislite, proglasila me je mrtvim, kako bi bez mog odobrenja odvela dete – govorio je Žika 1994. godine.

Pročitajte: Snežana Đurišić otkrila – Smeštaju mi da me Vanja vara sa mojom rođenom sestrom 

Mira i Žika/ Reprint TV Novosti

U početku Žika nije sumnjao da mu se nešto radi iza leđa. Ali, vrlo brzo žena mu je saopštila da i ne treba da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu. Tada je u Žikinom životu nastao lom. Adresu u Čikagu nije znao. Na njegove telefonske pozive niko nije odgovarao. Ili su mu spuštali slušalicu, ili su Snežanina deca odgovarala da su Mira i Milan u prodavnici, školi, poslu ili na Floridi, pisale su tada TV Novosti.

Pročitajte: Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju – Pretio mu sud

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

– Najgore mi je što ne mogu da čujem dete, da mu pošaljem poklon. U ovom trenutku razvod uopšte nije važan, jedina briga mi je sin. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi pored Hrama, gde imamo kuću. Čuo sam da je Milan smešten u neku crkvu i da tamo provodi vreme. Tamo ide u školu, a majka za to vreme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim. Vide se tek preko vikenda. To me strašno boli – tvrdio je tada Žika, taksista iz Beograda, što je Snežana oštro demantovala.

Pročitajte: Ovo je razlog sukoba – Zlata Petrović i Snežana Đurišić ne mogu očima da se vide

Ata images

– Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovekom – bila je izričita Snežana iz Čikaga – Ja nisam advokat i ne mešam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički zlostavljao, ali ih je maltretirao i izbacivao napolje iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je već završen– rekla je tad Snežana Đurišić.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: NPORTAL, TV NOVOSTI

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM, REPRINT TV NOVOSTI