Razlozi za razvod
NIŠTA OD POMIRENJA

19 Avgusta, 2022 16:51

Da li je ovo razlog razvoda: Duško pomenuo Jelenine bivše i otkrio šta joj je zabranio, ali se ona oglušila o to

Razlozi za razvod bi mogli biti brojni

Otkada je pre mesec dana objavila da je njenom braku došao kraj, pop diva Jelena Karleuša i njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić ne prestaju da silaze sa naslovnih strana.

Tako svakodnevno dobijamo informacije o tome da su se pomirili, pa da ipak nisu, da su zajedno na odmoru, da pokušavju da spasu brak…

Međutim, da bi se svim nagađanjima stalo na kraj, odlučio je da se oglasi Duškov advokat, te otkrio šta se zaista dešava sa brakom najpopularnijeg para u Srbiji.

Pročitajte: U znak nepomirenja – Karleuša nakon svega ovo poručila Tošiću, fotografija sve govori (foto) 

Razlozi za razvod

Ata images

Duško Tosić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – rekao je advokat Nikola Premović za Kurir.

No, kako je posle Duškovog oglašavanja preko advokata svima postalo jasno da od Jeleninog i Duškovog pomirenja nema ništa, svi su se zapitali zašto je došlo da razvoda braka.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video) 

Razlozi za razvod

Jedna od pretpostavki je i to da fudbalski menadžer nije mogao da se nosi s Jeleninim načinom života, jer nikada nije voleo medije, publicitet… Pevačica je čak jednom prilikom i istakla da se njenom suprugu ne dopada njen način fotografisanja i suviše provokativnog oblačenja.

A, da mu se ne dopadaju ni neke njene izjave, priznao je još na početku njihove veze.

– Kritkovao sam je što je pominjala bivše, Jelena je malo brza na rečima. Obavićemo razgovor i rešićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile pre osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne stvari koje nose posledice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se verili. ta priča objavljena je u tabloidima pre osam godina i ne treba moja verenica da priča o tome. Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila – izjavio je Duško za jedan sportski list.

Pročitajte: Prepoznali biste je po kosi i pogledu – Ovo je Jelena Karleuša pre svih operacija, prirodne grudi i usne (foto) 

Razlozi za razvod

Međutim, pevačica je nebrojeno puta posle toga pričala ono šta je želela i o kome je želela, pa i o svojim bivšim, jer pozntao je da JK nikada ne bi dozvolila da je bilo ko sputa u bilo čemu.

No, da li su sve ove stvari zaista razlozi razvoda, ili je ipak nešto drugo u pitanju, vreme će pokazati.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM