Recept Suzane Mančić
Svet

March 17, 2024 13:00

By

Suzana je Simicu osvojila ovim srpskim specijalitetom: Ljubav se rodila po prvom zalogaju, isprobajte RECEPT

Recept Suzane Mančić odličan za predstojeće leto

Suzana Mančić provela je leto sa suprugom Simeonom u njegovoj rodnoj Grčkoj, a budućo ne voli svaki dan da ide na plažu, rado ostaje u kuhinji. Kako je ona pričala, vrlo mlada je počela da savladava prva jela. Zato je recept Suzane Mančić poseban po mnogo čemu.

Recept Suzane Mančić

ATA images

– Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12, 13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – ispričala je Suzana svojevremeno.

Pozitivna energija Suzane Mančić svet portal svet

ATA images

Recept Suzane Mančić pravi je srpski specijalitet

Budući da ima veliku porodicu, njene veštine u kuhinji uvek su dobrodošle, a Suzanin suprug Simeon Ocomokos, inače uspešni grčki biznismen, ima priliku da uživa u njima.

Pročitajte Ceca Bojković podelila recept za najsočniji juneći stejk, tajna je u ovom potezu kako bi meso bilo izvanredno (recept)

Kako je voditeljka pričala ranije, ona u Grčkoj provodi letnje mesece i tada rado kuva dok njen Simica, kako ga je zvala, zajedno uživaju u jedinstvenoj prilici da provedu zajedno svaki sekund dana.

Recept Suzane Mančić

Ata images

– Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno.

Pročitajte Slatko, hrskavo i sočno – Kikiriki bajadere, posni kolačići za svačiji ukus (recept)

– Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže: “Mančić, ovo si odlično skuvala – ispričala je voditeljka.

Recept Suzane Mančić svet portal svet

Ata images

Recept Suzane Mančić je lek – Jelo kojim je preko stomaka došla do Simicinog srca

Ona je tada istakla da su Simeon i ona željni mirnog života kod kuće, a u tim trenucima najrađe pravi čorbicu od povrća.

– Jelo je jako prijatno za ove vruće dane. Evo daću vam recept: potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok – podelila je Suzana Mančić svoj recept u “Pulsu Srbije”.

Recept Suzane Mančić

Guliver Getty Images

– Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno – rekla je Suzana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images