Scandal

13 Avgusta, 2020 09:48

Romana ulazi u Zadrugu!? Ponuđena joj CIFRA od koje će se OBOGATITI!

Romana Panić koja je u poslednje vreme jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u Srbiji zbog pljačke bankomata, navodno ulazi u „Zadrugu 4“.

MORA DA IZAĐE IZ MINUSA!

Pevačica je odslužila dve trećine kazne i nedavno je puštena na slobodu, a po dolasku u Beograd, sačekali su je brojni mediji, kao i poslovne ponude.

Produkcija „Zadruge“ ponudila je Romani učešće, piše „Kurir“, a uslovi koje je dobila mnogi zadrugari mogu samo da sanjaju.

Osim glavne nagrade od 50.000 evra za koju će se boriti, ponuđen joj je i honorar u istom iznosu. Ukoliko bi pravila šou i podigla gledanost producenti bi je i dodatno nagrađivalij. Pevačica je navodno u mogućnosti da postavi i neke svoje uslove, kao na primer da ima pravo da se čuje sa svojim najbližima, ali u privatnim razgovorima, piše pomenut mediji.

Ona još uvek nije sigurna da će ponudu prihvatiti, jer zna koliko je teško biti dugo izolovan, a svesna je i svojih grešaka zbog kojih bi je mnogi gledaoci, ali i cimeri „razapeli“.

Romana se još uvek nije oglašavala na ovu temu.

Novi SCANDAL! UNIŠTIĆE IM ŽIVOT: OVAJ ČOVEK RADI O GLAVI LUNI I MARKU! Ana Korać MORA HITNO NA OPERACIJU! Gastoz OSTAVLJA KARLEUŠI PORUKE! (VIDEO)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES