Izgled Romane Panić
Svet

12 Avgusta, 2022 14:40

Završila je u zatvoru, pa doživela krah ljubavi: Pogledajte kako posle svih nedaća izgleda Romana Panić

Izgled Romane Panić oduševio

Svi se sećamo godina kada je Romana Panić harala muzičkom scenom, ali i važila za jednu od najpoželjnijih pevačica. Međutim, posle pesme „Nema duge posle tuge“, koja je bila namenja Ceci, ali ju je na kraju otpevala Romana, pevačica nije snimila nijedan hit.

Pročitajte: Romana deportovana u Beograd, evo kako izgleda i šta je prvo rekla

Izgled Romane Panić

Ata images

Kako je prestala da snima, ali i da se pojavljuje na javnim događajima, svi su pomislili da je Panićeva pronašla ljubav svog života, te je zbog toga odlučila da karijeru ostavi po strani. A, njen odlazak u Australiju je to i potvrdio.

Međutim, ono što je usledilo šokiralo je sve one koji su poznavali pevačicu.

Naime, ona i njen izabranik su pre dve godine zbog, kako su mediji pisali, krađe novca sa bankomata, završili u zatvoru. Nekoliko meseci posle toga su proterani iz Australije, da bi ponovo završili u Srbiji.

Pročitajte: Romana Panić posle skandala zapevala na javnom događaju i to ovu pesmu

Izgled Romane Panić

Rajko Ristić

No, na sreću Romaninih prijatelja i porodice, koji su smatrali da ju je u sve nevolje uvalio dečko, njena dugogodišnja veza se raspala.

Ipak, iako se očekivalo da će sve ružno što joj se desilo u životu, ostaviti traga na pevačicu, to se nije desilo. Ona je trenutno na crnogorskom primorju, gde nastupa skoro svako veče, a sudeći po fotografijama i komentarima  na njenom Instagram profilu, izgleda kao u najboljim danima.

Izgled Romane Panić

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM