Star

August 25, 2021 18:00

By

Sanja UZVRAĆA udarac! „Car je p*čka, a hteo bi da bude KRIMOS!”

Nakon što je Sanja Stanković nasrnula na Filipa Cara, pa ga ispolivala vodom tokom emisije „Narod pita”, strasti se ne smiruju! Samo za Star Sanja kaže da će Caru život zagorčati bude li je samo još jednom pomenuo!

Sanja ispljuvala Cara!

Meni je žao jer sam dozvolila ološu da me onako isprovocira, ali je dobio šta je tražio. Dosta mi je više da me ponižava, on je p*čka obična, a voleo bi da bude opasan momak. Sve je drugo, samo nije opasan! Pa on se onako isključivo sa ženama kači, a sa muškarcima je manji od makovog zrna. On je postao rijaliti, njemu je život rijaliti, radi sve kako bi imao kadar, kako bi se o njemu pisalo. Želim mu svu sreću u Zadruzi 5, jer će on sada iz rijalitija u rijaliti, šta drugo može – kaže Sanja za Star i dodaje da joj je Car pretio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Car 👑 (@filip_car_capo_ck)

Pretio mi je nešto u smislu da mi je bolje da ga se klonim, pa evo da mu i sad poručim – on je taj koji treba da se kloni mene, bolje mu je da me više nikad ne uzima u usta, klošar raspali! On je na mojoj teritoriji i ja se sigurno njega ne plašim. Ako već želi kadar, neka ga traži preko drugih, mene neka ostavi na miru, ja sam mu dala i previše kadra. Eto, vidim da sada očajnički pokušava da bude u žiži i ide mu solidno – izjavila je Sanja, a na naše pitanje kako komentariše njegovu bliskost sa Majom Marinković, kratko je rekla:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

-Ne bih o tome, nisam to očekivala od Maje, svakako treba da razgovaramo nas dve – završava Stankovićeva.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ