Rođendan Saše Popovića
Svet

24 јануара, 2023 18:23

Od starog Saše Popovića ostala je samo senka: Ovako izgleda posle hitne operacije FOTO

Saša Popović posle operacije izgleda znatno drugačije

Kreativni direktor u “Zvezdama Granda” Saša Popović nedavno je imao hitnu operaciju žučne kese, a sve je kako je sam potvrdio prošlo u najboljem redu.

– Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu. Išao sam na te preglede preventivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali – rekao je Saša.

Pročitajte: Još malo života mu je ostalo, Saša Popović otkrio jezive detalje – Hteo sam decu da zbrinem

Ata images

Saša Popović posle operacije je nastavio sa poslom i tvrdi da se odlično oseća.

– Čim ja mogu da radim, sve je kako treba – rekao je Sale.

Međutim, ono što smo mi primetili je to da je Saša Popović posle operacije znatno mršaviji, a i nema onog njegovog prepoznatljivog osmeha, pa se pitamo da li je Sale poranio sa povratkom na posao. Poznato je da Popović ne može bez rada, jer iako se penzionisao on i dalje radi istim intenzitetom i sa istim žarom, pa i ne čudi što su Zvezde Granda već godinama jedna od najgledanijih emisija.

Pročitajte: Saša Popović nije štedeo Karleušu, evo kako joj je odgovorio

Ata images

– Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali Grand, imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu – rekao je Saša ranije.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES