Scandal

22 Avgusta, 2021 16:00

Semir Osmanagić otkriva TAJNU! Novak sam sebe LEČI!

Novak Đoković redovno dolazi na brdo Visočica zbog Piramide Sunca, on tu sam sebe leči – izjavio je Semir Osmanagić kojeg mnogi osporavaju, ali ga sam Novak ceni i uvažava!

Semir Osmanagić otkriva Novakovu tajnu!

Naime, iako je naučna zajednica odbacila Semirove tvrdnje da je brdo Visočica najviša piramida na svetu (visina brda je 220 metara, Semir ga naziva Piramidom Sunca) kao netačne i naučno neutemeljene, ističući da pripadaju domenu fikcije, Novak se na to ne obazire i rado se vraća brdu Visočica, smeštenom u blizini mesta Visoko, nadomak Sarajeva. I ne samo to, Novak ne krije da ga to mesto puni potrebnom energijom, a o tome svedoči i sam Osmanagić koji se vremenom sprijateljio sa Đokovićima!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Najbolji teniser sveta, jedan od najboljih sportista sveta svih vremena, Novak Đoković, tri puta godišnje posećuje piramide u Visokom i obećava nam nove posete – započeo je za Scandal! Osmanagić priču o svom sada već prijateljstvu sa Đokovićem i dodao:

Novak je inače sam inicirao kontakt sa mnom, on godinama prati naš rad jer ima svestrana interesovanja. On pre svega prati drevnu istoriju, prati čiste i besplatne energije, on prati Tesline energije, prati duhovnost jer zna da čovek nije samo fizičko, materijalno biće. Dečko je genije. Koristi energiju piramida i tako se sam leči. Inače, sam mi se prvi javio i među nama se javilo lepo prijateljstvo bez ikakvih interesa – objašnjava Semir i priča na koji način takozvano sveto brdo ‘pomaže’ Novaku da dobija mečeve:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

PROČITAJTE: Napadi na Novaka sve jači! Đoković više NE MOŽE da IZDRŽI!

U Visokom se postiže balans, odnosi se na mentalnu smirenost, ali i dodatnu fizičku snagu. Đoković je prvi put došao nakon što je dobio negativan test na koronu, bio je neraspoložen, ali dan nakon boravka kod nas, osetio je poboljšanje. Drugi put je bio nakon poraza od Nadala, takođe neraspoložen, i isto se ponovilo, odmah mu je bilo bolje nakon noći kod nas. I treći put posetio nas je pred Rolan Garos i svi dobro znamo kakav je uspeh zabeležio – objasnio je Semir, a prenosi tabloid Scandal!.

Novak je u Visokom, kako i sam kaže, prepoznao raj na zemlji, energetski najjače mesto koje je posetio. Dakle, ako je on došao, on za sobom privlači i veliki broj drugih ljudi, tako da u budućnosti očekujemo i druge sportiste, glumce, muzičare, arheologe, akademike – objasnio je Semir i kaže da je Novak za njega počasni građanin Visokog:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Svakako je činjenica da je Novak sa svoje tri posete, kao i izvanrednim i afirmativnim izjavama o nama zaslužio da bude počasni jer je na lep način afirmisao Visoko u svetu. Nole će kod nas imati svoje zasluženo mesto, mislim da će on tamo ostaviti svoj pečat – zaključio je Semir, a Novak ovako opisuje osećaj dok boravi u Visokom:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Subjektivni osećaj je fenomenalan, ja sam fasciniran piramidom Sunca koju možeš da vidiš samo 70 ili 80 posto, plus onaj deo do reke gde je naselje – izjavio je Novak.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ