Svet

25 Februar, 2021 18:00

Medicinska sestra tvrdi: „Ana NIJE POSETILA baku dok je UMIRALA!”

Medicinska sestra iz Ivanjice, koja radi u tamošnjoj bolnici tvrdi da Ana Korać svoju baku nije obilazila dok je ležala u toj zdravstvenoj ustanovi, pa čak ni posle šloga, kada je nekoliko dana nakon toga i preminula.

Ana nije posetila baku u bolnici!

Baka Ane Korać ležala je na odeljenju gde sam ja radila. Bila je jako simpatična, vesela, ponosno je isticala ko joj je unuka. Hvalila je i sve vreme isticala njene vrline, bila je ponosna na svoje unuče. Pa, mislim, koja baka to ne radi? Posle nekoliko dana baka je trebalo da bude otpuštena kući, međutim, niko ne dolazi po nju. Uveče baka doživi moždani udar, oduzme joj se desna strana tela. Opet niko ne zove, niko ne pita za nju. Posle nekoliko dana baka je preminula – priča medicinska sestra iz bolnice za Svet i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Njena unuka je samo objavila stori na Instagramu da je tužna i skrhkana bolom, i ode na Kopaonik da se provede lepo sa drugaricom Sorajom. Pa vi dobro pazite ko su idoli vašoj deci, da je jedino važno da imate novac, da oni koji su vas odgajali nisu dostojni vašeg dolaska u posetu jer ste bogati i slavni, glupi isfrustrirani mozgovi – zaključuje ova medicinska sestra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana Korać se do zaključenja broja nije javljala na telefon.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ