sestra miljane kulić
Svet

14 Maja, 2022 12:00

Trpi nesnosne bolove! Prvo oglašavanje Tijane Kulić nakon stravičnog udesa, evo šta je poručila

Sestra Miljane Kulić nedavno je doživela tešku saobraćajnu nesreću kada se automobil u kojem se nalazila zakucao u zid zgrade u Nišu. Nakon stravičnog udesa Tijana je prevezena u bolnicu odakle je u utorak puštena na kućno lečenje.

Sestra Miljane Kulić izašla iz bolnice

Po izlasku iz bolnice Tijana se putem svog Instagram profila javno oglasila i otkrila kako se sada oseća.

-Hvala što ste brinuli. Dobro sam – kratko je poručila Tijana kojoj je ruka i dalje u gipsu.

Pročitajte: Sestra Miljane Kulić doživela tešku saobraćajnu nesreću: Ničeg se ne seća, ni datuma rođenja

sestra miljane kulić

Foto: Instagram

Povodom Tijaninog zdravlja oglasila se i Marija Kulić koja je sa knedlom u grlu ispričala kako teče oporavak njene ćerke.

– Tijana je u utorak izašla iz bolnice, ima jake bolove, ali je bolje nego što je bila. Doktori kažu da će oporavak da bude dug i bolan, ali mora to tako. Njoj je polomljeno rame, nagnječen kuk i jagodica. Dečko koji ju je vozio je danas operisan, operisali su mu butnu kost, kuk i ruku. Još uveki ne znamo tačan uzrok nesreće, znam samo da je godinama koristio psihijatriske lekove, da je vozio 100 na sat i da nije imao alkohol u krvi, tako su meni rekli. Tijana neće njega krivično goniti šta god da se ispostavi. Za tu tužbu ne znam ni sama da li je podržavam, i ona je kriva, bez obzira što je moje dete. Nije trebala da ulazi sa njim u automobil, a zna kakvu terapiju ima – rekla je pre nekoliko dana Marija za domaće medije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Instagram