Zdravlje Miljane Kulić
Svet

8 Maja, 2022 11:00

Sestra Miljane Kulić doživela tešku saobraćajnu nesreću, Marija u suzama: Ničeg se ne seća, ni datuma rođenja

Sestra Miljane Kulić, Tijana, sinoć je doživela tešku saobraćajnu nesreću kada se automobil u kojem se nalazila zakucao o zid. Kulićeva je hitno prevezena u bolnicu, a njena majka Marija otkrila je kako se sada oseća.

Sestra Miljane Kulić izgubila pamćenje

– Istina je. Rame joj je polomljeno, prevezla se od jednog mesta do drugog sa nekim nenormalnim ludakom, preko 100 kilometra na čas je išao u Dušanovoj ulici. Ničega se ne seća! Umrla sam od straha, do sad smo bili u bolnici, ja sam se vratila kući jer Željko spava. Moj brat je do sad bio s njim, pa je otišao, a Siniša se vratio u bolnicu da joj odnese stvari – rekla je Marija za Pink i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Kulic (@ticakulic)

– Petoro je povređeno, strašan je udes bio… Desno rame joj skroz polomljeno i ima nagnječenje kuka. Prošla je kroz ceo skener, glava nije povređena, ali se ničega ne seća. Ne seća se ni datuma rođenja, ni svog ni bilo čijeg, ni ništa… Mora da ostane u bolnici do sutra, pa ćemo videti šta dalje. Uključiće je na infuziju protiv bolova. Razgovarala sam sa neurohirurgom i ortopedom, stavili su joj gips na rame dok sam još bila sa njom u bolnici. Na glavi nema ni krvarenja, nema ni preloma, glava je u redu. Kuk je samo nagnječen, nije polomljen. Auuu, ovo je strašno – zaključuje Marija.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ