mariji kulić pozlilo
Star

7 Decembra, 2021 23:00

Miljana sve LAŽE! Marija Kulić ODALA veliku TAJNU!

Marija Kulić odala je veliku tajnu svoje ćerke Miljane.

Marija Kulić odala veliku tajnu!

Naime, Marija je objasnila da Miljana laže koliko para zarađuje u rijalitiju, a potom se osvrnula i na Ivana Marinkovića, oca njenog unuka Željka.

miljana tuži zolu

Bojan Vuković

Ona se oko novca sve dogovara sa produkcijom, pa mene slaže. Ako joj produkcija isplati tri honorara unapred, Miljana meni kaže da su joj dali dva, kako bi jedan mogla da preusmeri na Zolu. Šta su njih dvoje novca potrošili, mogli su pola stana da kupe. Miljana me uvek laže oko zarade iz rijalitija – rekla je za Blic Kulićka čije je zdravstveno stanje sada u najboljem redu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz)

Imala sam operaciju štitne žlezde. To mi je bila treća operacija ove godine, ali hvala bogu problem je bio benigan. Moje stanje je mirno, videćemo šta će dalje biti – priča Marija i otkriva da li Ivan Marinković pita za svog sina Željka:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Marinković (@ivanmarinkovic79_official)

Niti pita za dete, niti ga ono interesuje. Ništa mu ne kupi, ni ne pošalje. On je njegov otac, ali to njega očigledno ne interesuje. Prošle godine mu je u Šimanovce za Novu godinu odneo paketić i to se čuo sa mojim suprugom Sinišom preko telefona. Šta očekivati od jednog alkoholičara? Ja sam odmah na početku veze znala da od toga nema ništa. Znaš kad će se setiti Željka? Kad ona postane neko i nešto, pa će mu onda dolaziti i tražiti da mu finansijki pomaže. To je ološ – kaže Marija.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ