Sestra Suzane Mančić
Svet

March 12, 2023 12:30

By

Duša mi plače dok se smejem na sceni, ona je otišla… Suzanu Mančić zadesila ogromna tragedija FOTO

Sestra Suzane Mančić iznenada preminula

Nikada čovek nije spreman za odlazak bližnjih, a kada se to iznenada desi, još je teže. Suzana Mančić otkako se pojavila na javnoj sceni ima prepoznatljivi osmeh kojim pleni gde god da se pojavi.

Pročitajte: Putuj mila moja – Porodica Suzane Mančić zavijena u crno, napustila ju je oči Božića FOTO

Sestra Suzane Mančić

Ata images

Međutim, malo ko zna šta se iza širokog osmeha krije. Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je snimala tri emisije, a srce joj je krvarilo. Naime, sestra Suzane Mančić nažalost je preminula, a ovu tužnu vest voditeljka je podelila sa prijateljima na društvenoj mreži Instagram i od drage osobe se oprostila uz bolnu poruku.

Pročitajte: Osušila se Suzana Mančić, na njoj sve visi – Od raskoši ostala samo bunda FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

– Šou mora da se nastavi… Znate li kako izgleda život nas koji smo u show bussinesu ? Tu je frizura, tu je šminka, šljokice sjaje pod reflektirima, osmehujemo … Ali ne postoji šminka za tugu u očima. Juče sam snimila tri emisije, a duša mi je plakala jer sam znala da neko meni blizak i drag, odlazi zauvek. Moja sestra Dušica. Amin – napisala je Suzana ne tajeći da se oseća jako loše povodom tragedije koja je zadesila porodicu.

Pročitajte: Plastična, izoperisana, preterala sa filerima i botoksom – Suzana Mančič je živa lutka FOTO

Sestra Suzane Mančić

Ata images

Reči utehe i podrške ne prestaju da se nižu na njenom profilu gde je objavila tužne vesti, a voditeljka je zahvalna svima što su u ovom teškom trenutku uz nju i njenu porodicu. Sestra Suzane Mančić bila je njena velika podrška, a Dušičin odlazak ostaviće ožiljak na Suzaninom srcu do kraja života.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images