miša grof
NELOGIČNO

8 Juna, 2022 19:45

Miša Grof preživljava agoniju zbog obdukcionih nalaza: Sumnja u istinitost a sad je jedva ovo izustio

Smrt istoričara Vidoja Ristovića nastupila je usled zapaljenja sršanog mišića prema juče objavljenoj analizi

Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje Ristović, istoričar umetnosti i suprug voditeljke Nikoline Pišek, u trenutku smrti navodno bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi.

Pročitajte: Nikolina ipak neće ostati bez bogatstva – Ovo su vrednosti koje joj je Vidoje poklonio

Instagram / Ata Images

Takođe je otkriveno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, ali koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt. Miša Grof, otac pokojnog Vidoja, najpre je za medije istakao kako nije dobro pošto je saznao ove rezultate.

Pročitajte: Poznati rezultati obdukcije: Vidoje je ovo konzumirao pre nego što mu je pozlilo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Međutim kada se malo pribrao, otkrio je kako sumnja u istinitost istih.

– Ne znam kako su se ti nalazi za mog sina pojavili kada su meni rekli u policiji da će tek za dva meseca da se zna šta i kako. Ja sam razgovarao sa načelnikom UKP, koji mi je objasnio da ne može još da se sredi sve. Verujte da ne znam kakvi su to nalazi i da li su u redu. Sad ću o svemu da se raspitam pa ću da imam uvid u situaciju. Ne verujem da se nesto pojavilo, a da me niko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično – rekao je Miša za „Republiku“, prenose domaći mediji.

Pročitajte: Isplivale tajne o Vidojevom ocu – Evo zašto Arkan nije žalio da Miši Grofu da bogatstvo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Podsetimo, u cilju utvrđivanja uzroka smrti Vidoja Ristovića, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu obavljena je obdukcija, kao i hemijsko-toksikološka analiza. Komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je njegova smrt nastupila 8. maja 2022. godine u 00.22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, pisao je 24sedam.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images / Instagram