Snimak nasilja nad Slobinom suprugom
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

June 15, 2023 10:35

By

Slobinu suprugu bivši muž izvukao iz auta i krvnički tukao pred bolesnim detetom: Kamere sve zabeležile VIDEO

Snimak nasilja nad Slobinom suprugom dospeo u javnost

Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića nedavno je doživela fizičko nasilje od bivšeg supruga. Ona je odmah posle nemilog događaja prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane telesne povrede.

Pročitajte Oglasila se Jelena Radanović nakon što ju je bivši pretukao – Sloba je otišao od kuće, a evo šta se desilo FOTO 

Snimak nasilja nad Slobinom suprugom

Ata images

Kako je tada navela, do nasilja je došlo ispred njene i Slobine kuće, kada je njen bivši muž došao po decu.

– Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo… Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on. Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola, i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on – rekla je između ostalog Jelena.

Pročitajte Sloba Radanović u suzama zbog sina – Godinama je maštao o detetu i srećnoj porodici, ali ovo što mu se dešava nije mogao ni da sanja 

Snimak nasilja nad Slobinom suprugom

Paparazzo lov printscreen

A, da je Jelena govorila istinu dokazuje i uznemirujući snimak nasilja nad Slobinom suprugom do koga je došla ekipa emisije Paparazzo lov. Snimak koji je prikazaan u emisiji Paparazzo lov zabeležila je kamera sa kuće pevačevih komšija.

Pročitajte Majka Slobe Radanovića u kolicima – Ovako supruga Jelena neguje Draginju, zaplakaćete FOTO

Kada je došlo do nasilja Sloba je bio na nastupu u inostranstvu, a odmah po povratku angažovao je obezbeđenje za Jelenu i decu. Podsećamo, pevačeva supruga porodila se pre samo tri i po meseca.

 

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: PAPARAZZO LOV

FOTO: PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN, YOUTUBE PAPARAZZO LOV, ATA IMAGES