Scandal

24 Januara, 2022 18:00

Šokirao kolege! Miloš Biković im pokazao zube! Ovo im ne dozvoljava!

Kako SCANDAL! saznaje, Miloš Biković besan je kao ris zbog scenarija za film „Južni vetar“!

ATA/IMAGES

Naime, čitav scenario otkupila je jedna jaka američka produkcijska kuća i oni će snimati seriju za američko tržište, međutim, Bikoviću se ne dopada glumac koji bi trebalo da igra njegovu ulogu za američko tržište!

– Što se toga tiče, ništa još nije definitivno, ali znam da je Miloš poludeo kad je čuo ko treba da igra Maraša – započinje naš izvor i dodaje:

Šuška se da je Miloš pravio dramu i da je vikao: Ne može taj glumac da igra Maraša, nije dovoljno dobar! Mora da se sačuva kvalitet koji smo mi ovde postigli, ne smemo da dozvolimo posle onoliko truda da sada sve bude obesmišljeno – prepričava naš izvor i za kraj kaže da još uvek nije definitivno potvrđeno koji će glumci dobiti uloge za ovo ostvarenje na američkom tržištu.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Podsećamo,  glumac je nedavno predstavio svoju novu devojku Ivanu Malić na premijeri filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“. Lepa Ivana je odmah zaintrigirala javnost, a zatim su isplivale tvrdnje da je pojedine svoje fotografije sa Instagrama obrisala nakon što je javno ozvaničila vezu sa popularnim glumcem.

Miloš biković sa sunčanim naočarima

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: Posle 15 godina borbe sa rakom Mira Škorić dala savet koji spašava život!

AUTOR: Marjan Kamenović/SCANDAL!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES/