STANIJA
Svet

5 Novembra, 2021 14:02

Stanija: „Dalila bi ostavila Dejana bio to Car ili neko drugi! Caru je bio izazov da zavede UDATU ŽENU!”

Stanija Dobrojević se u rijalitiju ozbiljno pokačila sa Dragojevićima, međutim, kako se njihov brak raspadao, ona se približila Dalili. Uprkos tome, Stanije je objasnila da ne podržava način na koji je izašla iz braka sa Dejanom.

U velikom intervju u novom broju SVETA, stanije se ovako osvrnula na njihov odnos, i aktuelnu vezu Dalile i Filipa Cara!

Veliku pažnju u rijalitiju su izazvale tvoje svađe sa Dragojevićima. Kako je došlo do toga da na kraju ipak Dalila i ti postanete bliske?

Nisam očekivala taj napad i brutalno vređanje sa njihove strane na samom startu rijalitija. Sačekali su me skroz nespremnu jer se nisam tome nadala. Ubrzo im je bilo žao zbog toga, pa su spustili loptu. Neko ih je nagovorio da tako postupe prema meni! Dalila mi se poslednjih dana baš približila, pokrenule smo neke ženske teme i trudila sam se da je razumem, ali ona je sve više srljala u svoju propast.

Kako gledaš na stvari koje im se sada dešavaju u rijalitiju? Je l’ misliš da je brak pukao definitivno?

Ma, da! Srušila je sve sto su imali i godinama gradili. Čak i da se pomire, više to nikad ne može biti čisto i isto. Dejan mene jeste vređao, ali ne vezano za to, on je jako voleo i poštovao Dalilu.
Ona je tu glavni krivac za sve. Kao žena ženu pokušala sam da je razumem, da nađem opravdanje neko, ali je to nemoguće u toj situaciji, jer se sve desilo na takav način. Ona je trebalo da ga odvuče na stranu i sa njim o svemu da porazgovara, kaže mu kakva je situacija, šta oseća, mislim da bi drugačije bilo. Pitanje je da li je tu uopšte i bila velika i prava ljubav kao što su pričali.

Da li se slažeš sa ljudima koji kažu da je Dalili ovo trebalo – akcija, da se nešto dešava, pošto sa Dejanom je bilo sve monotono? Čak si ga i ti nazvala kučencetom.

Pa da, izgustirala ga je. Ona bi njega svakako ostavila bio tu Car, neko drugi ili niko. Zasitili su se svega. Sa Carom je krenulo neko zezanje, flert, pa se baš zaljubila. Ostavila Dejana, sve što su stekli je rasturila i otišla u propast.

dalila i car prinstscreen

Jesi ti unutra videla te emocije između nje i Cara, je l’ to iskreno?

To između njih je luda energija, s tim da je Dalila više odlepila, a on i ne baš. Caru je bio izazov da zavede udatu ženu. Mislim da se Dalila sad malo pogubila, srlja, ne zna šta radi.

Dejan je povredio ruku u rastrojstvu, je l’ misliš da bi mogao stvarno da naudi njoj ili sebi?

Iskreno se nadam da se to neće desiti. Njemu sledi bolno otrežnjenje od svega. Ne bila mu ja u koži. Mislim da ni u najluđim snovima nije mogao da očekuje da će ovako nešto da mu se desi.

NASTAVAK INTERVJUA PROČITAJTE U NOVOM BROJU SVETA KOJI U PRODAJI NA SVIM TRAFIKAMA!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ