Svađe Harisa i Meline svet novine svet portal
Svet

April 2, 2024 17:00

By

Nakon Melinine izjave o nasilju, oglasilo se i tužilaštvo: Evo šta Harisa očekuje sada

Sukob Harisa i Meline Džinović nastavio se i u policiji

Haris i Melina protekle su noći bili akteri drame kada je, prema izjavi pevača, njegova bivša supruga upala u vilu u kojoj on sada živi sa njihovom decom, a u čitav slučaj morala je biti uključena i policija.

Sukob Harisa i Meline Džinović svet novine svet portal

Ata images

Sukob Harisa i Meline Džinović ne jenjava

Haris Melina su završili u policijskoj stanici gde je pevač izjavio da je njegova bivša supruga ušla u vilu, skuvala kafu i sela, sa namerom da ne izađe napolje. On joj je tražio da napusti kuću, a nakon što je ona odbila nekoliko puta, konsultovao je advokata koji ga je savetovao da pozove policiju.

Dok je Haris Džinović ostao nekoliko sati u policijskoj stanici, Melina Džinović se nije dugo zadržala i dala je vrlo kratku izjavu:

“Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine”, izjavila je poznata kreatorka, preneo je Blic.

Pročitajte Otac im je bio divan, a one su oduvek glumile nivo – Komšije oplele po Slobodi i njenim sestrama

Sukob Harisa i Meline Džinović u policijskoj stanici se nastavio jer je Melina negirala krivicu, a Haris i ona su sve vreme svaljivali krivicu jedno na drugo.

Sukob Harisa i Meline Džinović svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Bivšim supružnicima je izrečena hitna mera zabrane prilaska jedno drugom. Izveštaj je poslat tužilaštvu, a dežurni javni tužilac je doneo odluku da nema nema osnova za produženje izrečene hitne mere, piše Kurir.

“Postupanje tužilaštva za Harisa Džinovića sinoć, nakon što je od strane RS, MUP, PS Savski venac dostavljena hitna mera o sprečavanju nasilja u porodica – dežurni javni tužilac smatra da nema rizika od nasilja u porodici stoga da nema osnova za produženje izrečene hitne mere”, saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Pročitajte Vesna priznala – Znala sam šta Melina radi, ona se sama hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Podsetimo, poznati folk pevač se zvanično prošle nedelje razveo od poznate kreatorke nakon 22 godine zajedničkog života. I dok Melina nije želela da daje izjave, Haris je bio spreman da progovori o svemu. Kada je reč o razvodu, Džinović je želeo da to prođe bez medijske pompe, međutim to se nije desilo, a pevač je izjavio:

“To bi trebalo da bude privatnost, ali ja sam poznat čovek i gospođica delimično, prema tome…”, rekao je pevač, usput pecnuvši bivšu suprugu.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images