Suzana i Saša Popović
Svet

6 Septembra, 2022 11:30

Kraj ljubavi zbog koleginice: Razvod Saše Popovića i Suzane Jovanović uzdrmao javnost

Suzana Jovanović jedina je ljubav Saše Popovića ali evo šta se dešavalo pre nje 

Sada već davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana tada već afirmisane zvezde Svetlane Cece Ražnatović došlo je do, kako domaći mediji navide, susreta koji je mogao da bude sudbinski, ali ipak to nije bio. Naime, Saša Popović je na proslavi punoletstva folk dive osvojio jednu pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana Jovanović.

Pročitajte: Saša Popović otkrio kojoj pevačici je pomogao kada je bila bez dinara – A, evo ko je pomogao njemu

Foto: ATA images

Reč je navodno o Zlati Petrović, a par je čak početkom poslednje decenije prošlog veka pozirao zajedno i za novine, a ljubav su krunisali i duetom „Horoskop“ a postoji još jedan pod nazivom „Da smo hteli mi!“ Kako pišu domaći mediji, njihova ljubav je bila toliko puna strasti da su čak mislili da će direktor „Grand“ produkcije odvesti pevačicu pred oltar, ali je umesto toga ipak došlo do raskida, prenosi Espreso.

Pročitajte: Saša Popović brutalno iskren – Evo kako su se JK i Duško ponašali na njegovoj jahti

Suzana Jovanić jedina je ljubav Saše Popovića – Kraj ljubavi zbog koleginice ipak nije usledio

Saša Popović, direktor Grand prdukcije, danas uživa u braku sa Suzanom Jovanović za koju je često isricao da je njegova sudbinska i prava ljubav. Imaju prelep dom, porodicu a osim imućnog života, Saša i Suzana mogu da se pohvale uzajamnim poštovanjem koje traje dugi niz godina. Ako se da prepostaviti, Suzani nikad nije zasmetalo što je njen suprug bio velika faca i zavodnik i kao mlađani momak, pa mu ovu malo romansu sa koleginicom nikad nije zamerila.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images