Zet Nede Ukraden svet portal
Star

November 13, 2021 11:50

By

Tajna Marinkovog TESTAMENTA! Ovako je uradio pre smrti!

Marinko Rokvić nije želeo da ostavlja testament nakon smrti, već je do poslednjeg dana borbe sa opakom bolešću – od koje je početkom novembra i preminuo u 68. godini – vodio računa o svojoj porodici.

Tajna Marinkovog TESTAMENTA!

Kada je bolest uznapredovala, pevač je odlučio da imovinu koju je stekao tokom života sa suprugom Slavicom raspodeli na ravne časti svojim sinovima i životnoj saputnici, kojoj je i umro na rukama. Njegova poslednja želja je bila da Dario, Nikola i Marko nastave da žive u miru i slozi, što nam je ispričala njegova koleginica sa estrade koja je zbog poštovanja prema porodici insistirala na anonimnosti.

nikola rokvić

Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – priča ova pevačica, koja je bliska s porodicom, piše Kurir.rs.

Prema njenim rečima, Rokvić se nikada nije hvalio materijalnim stvarima.

Živeli su skromno i pošteno. Koliko znam, Dario nema nameru da živi u Srbiji i sva imovina koja je stečena u našoj zemlji ostaje Nikoli i Marku, a njemu su uvek vrata otvorena i ima gde da bude sa svojom porodicom kada dolazi. S druge strane, Slavica ostaje u kući na Banovom brdu, a pevači imaju svako svoju nekretninu. Kuća na moru ostaje Slavici. Stan koji su imali na Novom Beogradu su prodali i novac raspodelili tako što je stambeno osigurao sinove koji su tada zasnovali svoje porodice. Svi su ponosni i na oca i na majku, koju će sada da čuvaju i paze kao malo vode na dlanu – završava ova pevačica, piše Kurir.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ