Testament Marinka Rokvića
Svet

August 22, 2023 20:45

By

Svi su iznenađeni kako je podeljena Marinkova imovina: Supruga Slavica glavni krivac za sve

Testament Marinka Rokvića iznenadio je sve

Kada neko iza sebe ima dva braka i decu iz oba, obično se dešava da većina njegove imovine pripadne deci koje je dobio u drugom braku. Međutim, to nije slučaj i kada je u pitanju legendarni pevač Marinko Rokvić.

Pročitajte Slavica Rokvić priznala u kome je pronašla utehu nakon Marinkove smrti 

Testament Marinka Rokvića

Rajko Ristić

Testament Marinka Rokvića zbog toga je oduševio mnoge, jer je njegova poslednja želja bila da njegova deca Dario, koga je dobio u vanbračnoj zajednici i Marko i Nikola koje je dobio u braku sa Slavicom nastave da žive u miru i slozi, te je svu imovinu podelio na ravne časti. Međutim, za dobar odnos među braćom zaslužna je više njegova predivna supruga Slavica nego Marinko, jer je ona oduvek insistrirala na tome da se braća viđaju, druže… A, Darija je svaki put po njegovom dolasku iz Amerike dočekivala kao svog sina.

Pročitajte Rodila mu je sina Darija, ali je nikada nije oženio – Ona je bila prva ljubav Marinka Rokvića

Testament Marinka Rokvića

Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

Pročitajte Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan – Reči njegovog sina kidaju dušu

Testament Marinka Rokvića

Instagram

 

– On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – rekla je svojevremeno pevačica, koja je bliska s porodicom Rokvić.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM