Toni Cetinski - Problem sa zakonom
Svet

30 Septembra, 2022 09:00

Sramno: Toni Cetinski ponovo u problemima sa zakonom, evo šta je uspeo da kaže u svoju odbranu…

Toni Cetinski – Problem sa zakonom po drugi put 

Javnost je ostala blago šokirana kada je u etar dospela informacija da je uhapšen Toni Cetinski koji je, kako pišu hrvatski mediji, navodno među dvesta trideset osoba za koje se sumnja da su kupili lažnu kovid potvrdu što znači da će se i protiv njega kao i protiv ostalih sprovesti istraga. Policija je, kako se navodi, juče uhvatila dvanaest osoba koje se sumnjiče da su organizovale grupu u okviru koje su prodavale kovid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani.

Pročitajte: Otkriveno da li je Toni Cetinski bio pod uticajem alkohola i droge kada je pregazio čoveka u Rovinju

Foto: Ata Images

Inače, hrvatska policija je juče uhapsila 12 osoba koje se sumnjiče da su se organizirali grupu u sklopu koje su za novac prodavali Kovid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani.

Pročitajte: Skandal kakav se ne pamti – Toni Cetinski oterao publiku sa koncerta, a razlog je neverovatan

Foto: Ata Images

– Nisam kupio lažnu kovid potvrdu – rekao je Cetinski za „Jutarnji.hr“.

Pevač je, inače nakon izbijanja pandemije kovida u više navrata iskazivao svoje antivakserske stavove te se sa uvođenjem karantina i režima izdavanja kovid potvrda pozicionirao kao jedna od najistaknutijih javnih osoba koja je te mere osporavala.

Pročitajte: Toni Cetinski nije želeo ovakav kraj – Žao mi je, dogodila se greška

Foto: Ata Images

– Uopšte se više ne plašim korone, plašim se trenutka kada krene represija i kada će krenuti nasilno da vakcinišu one koji ne žele da se vakcinišu. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se vakcinišem ako ja to neću? Ko hoće, slobodno, nemam ništa protiv – rekao je pevač na početku svog obraćanja u video lajvu emitovanom 2020. godine.

– Ko hoće nek‘ se vakciniše, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me neko vakciniše. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo vakcinu, pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu vakcinišite. Nema šanse! – izjavio je tada pevač.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images