Star

11 Juna, 2021 19:00

Đanija stisli sa svih strana! „Pod velikim je stresom od kada mu je prijatelj uhapšen zbog droge”!

Iako tvrdi da nije kriv i da je sve kazne platio, Đani ne može da pobegne od problema, a ni od stresa. Kako se šuška pevač je doživeo dodatni stres prošle nedelje kada mu je policija pokucala na vrata.

„Slađa veruje da mu sve smeštaju ljubomorne kolege”

„Đani se sav zajapurio i skočio mu je pritisak kad je video da ga juri policija. Nije mu svejedno s obzirom da mu je poslovni saradnik i prijatelj pre mesec dana uhapšen u Beču zbog posedovanja droge i oružja. Na sva zvona se spominje i Đani u toj priči iako nema nikakve veze s tim, osim što njegova žena Slađa i tog prijatelja žena drže restoran u Beču. Međutim, pevač od tada nema mira, nervira se i brine da i njemu neko ne smesti hapšenje. Zato je i bio u šoku kada mu je policija pokucala na vrata. Nije znao šta ga je snašlo. Iste sekunde se spremio i krenuo u policijsku stanicu. Srećom, reč je o nekoj saobraćajnoj kazni koju je on kako tvrdi davno platio”, objašnjava izvor blizak za „Star“ porodici Trajković i nastavlja.

„Slađa misli da neko od Đanijevih kolega ko ima debele veze u policiji sve ovo smešta pevaču, prijavljuje ga i šalje mu policiju na vrata kako bi ga bio loš glas. Ona smatra da su mnogi ljubomorni na njenog muža jer i pored silnih dugova u kojima su bili uspeli su da kupe čak tri stana na najluksuznijoj lokaciji u gradu, da naprave velelepnu kuću na Savi i da žive lepo iako su stopirani bili stopirani zbog korone. Smatra da pred početak letnje sezone kada se popuštaju mere i kreću svadbe mnogi žele da mu otmu posao. Mnogo je ljuta na pojedine pevače, sumnja u neke, ali nije sigurna. Đani samo ćuti, jer ni sam ne zna šta ga je snašlo u poslednjih godinu dana.”

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ