ĐANI
Svet

5 Marta, 2022 15:00

Đani pobesneo na kolege, pa ih nazivao KLOŠARIMA: Otkriveni detalji drame iz aviona, ona je krivac!

Radiša Trajković Đani, doputovao je na beogradski aerodrom u isto vreme kada i mnoge njegove kolege. Na pitanje novinara ko je od zvezda doleteo sa njim avionom, Đani je odgovorio:

-Niko nije zvezda kao ja, brate, svi klošari, brate – rekao je pevač.

View this post on Instagram

A post shared by Djani (@djanimusic)

U isto vreme na aerodrom su sleteli Darko Lazić, Dara Bubamara, Uroš Živković, Aleksandra Mladenović, Katarina Živković, Teodora Džehverović i Cobi. Pevač je popio koju više u avionu  sa kolegom Darkom Lazićem. Međutim, izgleda da mu se pri sletanju nešto nije dopalo, pa je potkačio sve kolege, kako saznajemo zapravo je aludirao na Daru Bubamaru.

Pročitajte: Đani priznao kakve veze ima sa Belivukom. Svi užasnuti onim što je ispričao!

– Đani je mislio na Daru. Oni su već ranije imali sukob kada su Đani i Slađa privedeni zbog kršenja zabrane kretenja u vreme pandemije korona virusa. Tada su Đaniju mnoge kolege pružile podršku, ali Dara nije. Ona je tada izjavila ‘Ne želim da se bavim tuđim greškama, ne interesuje me. Vreme je da se svi malo primirimo i da izdržimo kod kuće, da ovo sve prođe.’ Ta izjava je Đaniju baš zasmetala pa je otpratio sa svih društvenih mreža, kao i njegova žena Slađa. Ceo život su prijatelji, imali su bezbroj zajedničkih svirki i nije očekivao da mu Dara okrene leđa kada je bio u problemu – kaže za Svet izvor blizak pevaču.

dara bubamara

Ivan Vučićević

– Nisam se osetila prozvanom, Đani je zajebant. On i jeste zvezda najveća od svih, može da priča šta hoće, znam da nije mislio na mene -rekla je Aleksandra, a i Katarina Živković sigurna je da je Đani aludirao na nekog drugog:

– Bili smo zajedno na aerodromu ali mislim da nismo bili u istom avionu. Znam da nije na mene mislio, to ima veze sa nekim drugim bilo je još dosta pevača tu -rekla je Katarina.

Katarina-Zivkovic-foto-RAjko-Ristic-(63)

RAJKO RISTIĆ

Pročitajte: Aca Lukas zapretio: „Ako me Olivera Kovačević bude sabotirala u finalu, doći ću u pidžami i pobediti!“

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images