Unuka Šabana Šaulića
Svet

January 11, 2024 14:30

By

Sve je podređeno Šabanovoj unuki: Mihajlo i Marina pretrnuli od emocija

Unuka Šabana Šaulića proslavila prvi rođendan

Balkan je brujao kada je sin legendarnog pevača Šabana Šaulić, Mihajlo Šaulić, 2022. godine oženio Marinu, sa kojom je početkom prošle godine dobio ćerku Manju. Unuka Šabana Šaulića, naslednica Mihajla i Marine sada je napunila godinu dana, a sve su, kako dolikuje, proslavili gala žurkom.

Unuka Šabana Šaulića

Foto: Instagram

 

Unuka Šabana Šaulića – Mamina i tatina princeza proslavila prvi rođendan 

Sve je bilo osmišljeno kako bi njihova princeza uživala, a dominirala je roze boja. Zlatni escajg, roze tanjiri i zanimljive maše na stolovima… sve je bilo urađeno sa stilom.

Pročitajte Sve za njenog Šabana – Goca Šaulić ispunila suprugovu najveću želju, Mihajlo i Marina zaplakali od sreće

Marina i unuka Šabana Šaulića nosile su roze haljine, dok je tata bio u sivom odelu.

Unuka Šabana Šaulića – Ogromna torta za princezu

Na veselju je bila i ogromna torta, kojoj se unuka Šabana Šaulića i te kako radovala, ali i ponosni roditelji koji nisu skrivali sreću.

Pročitajte Manja je neverovatna, Šaban bi bio najsrećniji deda – Prva fotografija Mihajlove ćerke ostavlja bez daha FOTO

Podsetimo, Marina je 10. januara 2023. na svet je donela ćerku, a porodica Šaulić tim povodom tada organizovala je veliko slavlje, koje je trajalo duboko u noć, a najveselija je bila baka Goca.

Unuka Šabana Šaulića

Rajko Ristić

S obzirom na to da je Šabanova porodica zavijena u crno otkada je on stradao, vest da je Mihajlo Šaulić postao tata ponovo je unela radost u njihov dom.

– Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca. Želim da se zahvalim našem porodičnom prijatelju docentu doktoru Ivani Likić Lađević, koja je vodila porođaj. U njenom timu bio je i doktor Igor Pilić, sin profesora doktora Žarka Pilića koji je pre 37 godina porodio i mene sa Mihajlom – rekla je ponosna baka.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images