scandal

February 19, 2020 20:00

By

Tomović i Osman Karić ŠOKIRALI objavom: Kuju se planovi za POVRATAK u Zadrugu!?


Vladimir Tomović je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 3”. Mnogi očekuju njegov povratak, a mnogo je onih koji podržavaju Mensura Ajdarpašića, sa kojim je došlo do sukoba koji je doveo do diskvalifikacije, pa ga ne žele u Imaginarijumu.

NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS za pare! Ova žena DAJE BUBREG Darku! ŠOK: Miljana se udaje, pobegla od kuće!

Danijel Đurić ekskluzivno za Scandal! magazin: “Ne pozivam na nasilje nad ženama!”

Sloba sa devojkom naleteo na Kiju! OČI U OČI!

Sve je već isplanirano!

Tomović se ne libi da na svom Instagram profilu komentariše nekadašnje cimere, ali ovog puta to nije bio slučaj, što je iznenadilo mnoge.

On je objavio fotku sa majkom Ljiljanom, što je većina njegovih pratioca pohvalila.

https://www.instagram.com/p/B8uJTLqBY5a/?utm_source=ig_embed

– Jedna jedina – pisalo je u opisu objave.

Da podsetimo, Vladimir je plakao kao malo dete kada je u Zadruzi video majku na dobijenom pozivu, pa je i više puta rekao da mu je njena reč svetinja i da mu je ona najbitnija.

Vladimir Tomović je nedavno posetio Osmana Karića i njegovu suprugu Kristinu.

Izgleda da su se sreli i pravili planove za Vladimirov ponovni ulazak u Zadrugu 3.

Ovim nagađanjima ide u prilog i opis fotografije koju je Vladimir izbacio na svom instagram profilu uz opis:

– U inat dušmanima! Vratiće se đenka jači nego ikad!

https://www.instagram.com/p/B8CUb_qhT0R/

Na sve ovo Osman Karić, koji je trenutno ugasio nalog na Instagramu, imao je šta i da poruči sa profila svoje supruge Kristine:

– Vreme ce proci, Djenka ce u Zadrugu doci, niko mu vise nista nece moci. Ton film, nova kinematografija, prava pornografija, jebanje na suvo, svaku ribo smuv’o. Hladio pa mazio, nekima se plazio, svaku je nagazio, kao Pet’o koku karao u skoku. Kad ga budu na vratima videli, neki bi se smejali a neki postideli. Neki tamo tipovi bice kao kipovi, a gledace se kako placu u Zadruzi klipovi. Grebace na vrata svesni da se vraca Rijaliti tata. PS pozdrav od nekrunisanog kralja instagrama, trenutno bez instagrama.