Svet

19 Decembra, 2020 11:45

ZA MARAŠA NEMA KRIZE! Biković iskeširao MASNU LOVU da bi postao DORĆOLAC!

Dok mnogi žele da se ova godina što pre završ¡, naročito glumci i pevači koji gotovo da nemaju posla, Miloš Biković je sebe častio luksuznom nekretninom u Beogradu. Jedan od najpopularnijih mlađih glumaca, ali i cenjeni producent, postao je vlasnik stana od 60 kvadrata na Dorćolu u neposrednoj blizini Zoološkog vrta.

Biković za 60 kvadrata platio 200.000 evra i 40.000 za adaptaciju

Kako piše SVET u novom broju, za stan u luksuznoj zgradi popularni glumac je dao nešto više od 200.000 evra, a pošto je dorađivao neke detalje, stan ga je na kraju sa nameštajem koštao oko 240.000. Da od glume u Rusiji može vrlo lepo da se živi, otkrio nam je i prijatelj Bikovića, koji kaže da je glumcu ovo jedna od najplodonosnijih godina, a uskoro ga čeka i uloga u novoj ruskoj seriji.

Biković dobio ulogu u novom ruskom hit filmu

Miloš je nedavno bio na kastingu u Moskvi i, sasvim očekivano, dobio je ulogu. To će biti pravi bum. U Beogradu završavaju neke detalje oko ‘Južnog vetra’ i sve teče po planu. Nedavno je sebe častio kolima, tako da sada vozi najnoviji model BMW-a i svaka mu čast. Od prvog velikog honorara mami je kupio stan, sad je sebe skućio baš kako je želeo. I sve to svojim radom i talentom“, rekao je izvor za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET