Dejan Dragojevic
Scandal

December 9, 2021 16:10

By

Zadrugarka ponudila Dejanu Dragojeviću „POMOĆ” da zaboravi Dalilu!

Nakon bolne izjave kod Drveta mudrosti, Dejan Dragojević je otišao u prostoriju radija gde se osamio i uživao u tišini. U jednom trenutku na vratima radia se pojavila Mia Jovanović koja je odmah počela da ga šarmira, a onda mu je ponudila pomoć da zaboravi Dalilu.

Zadrugarka ponudila Dejanu Dragojeviću „POMOĆ”!

Nekoliko trenutaka pre toga, Dejan je po ko zna koji puita zakukao kako ne može da zaboravi Dalilu:

Emotivno sam slab i razoren, nemam gde da pobegnem, uvek me to sačeka. Nekad imam osećaj kao da smo i dalje zajedno, da smo samo posvađani zbog neke sitnice i da samo ne pričamo. Onda se osvestim i bude mi sve jasno. I dalje imam neku emociju, ne znam da li je to navika ili ljubav, ne znam. Ili mi možda samo fali, moram reći, emocije mi se uopšte nisu ugasile, ne znam kako. Sve ona može sama, nije ona naivna, ne znam zašto imam potrebu da je branim. Ta emocija nije u smeru pomirenja, nego eto samo da joj pomognem. U glavi mi je kolaps… Možda me Nova godina izvuče iz svega, čestitke, pokloni, jer sam opet pao. Pao sam opet zbog nje, zbog tog njenog ponašanja. Užasno mi je kada se nađem sa njom u istom prostoru sa nekom ženskom osobom, bude mi neprijatno. Zašto ne znam, samo da ne završim na psihijatriji…– govorio je Dragojević.

Mia Jovanovic

Rajko Ristić

 

Mlada zadrugarka Mia Jovanović bila je odlučna da šarmira Dejana, a suptilno mu je ponudila da ona bude „doktorka” koja će ga izlečiti od Dalile.

Da sam te videla napolju ja bih se uplašila, sad sam komentarisala to. Moraš malo da živneš – započela je Mia svoje zavođenje.

Ne mogu da gledam ljude više – rekao je Dejan.

Gledaćeš mene, sad ću svaki dan da ti dolazim – rekla je Mia kroz smeh.

Nije ovo mesto gde ja mogu da se izlečim. Nemam jutjub da slušam muziku – rekao joj je on.

Mia Jovanovic

Rajko Ristić

Tu sam ja, hoćeš da ti pevam. Ima da ti dovodim pevačice svaki dan, ako hoćeš. Malo si plivao u bazenu, malo u jezeru, sad samo pevači, sve će doći na svoje. Kada budem doktorica mogu neke stvari da ti… – zasmejala se Mia.

Ti si luda – smejao se Dejan.

FOTO: RAJKO RISTIĆ