Život Lene Stamenković
Svet

May 8, 2023 09:00

By

Prozivke, gađanje kamenjem ali i ono najgore: Mladu Lenu Stamenković vršnjaci pokušali da udave

Život Lene Stamenković bio je protkan i neprijatnostima 

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni jednog od najpopularnijih dečijih muzičkih takmičenja “Pinkove zvezdice”, preslatka, tada desetogodišnja Lena Stamenković osvojila je srca celokupne javnosti.

Izvođenjem pesme “Ako je vrijedilo išta” očarala je tada publiku i žiri i izazvala ovacije čitavog studija, dogurala do samog finala, a 2015. godine predstavljala Srbiju na “Dečjoj pesmi Evrovizije”.

Pročitajte Sina Saše Joksimovića napali na Vračaru – Glumac otkrio šta su deca radila njegovom nasledniku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Stamenković (@lenastamenkovic0)

Učesnica takmičenja „Pinkovih zvezdica“ i učesnica dečije „Evrovizije“ 2017. godine, pevačica Lena Stamenković, otkrila je da je i sama prošla kroz pakao vršnjačkog nasilja. Kako je otkrila u jednoj emisiji, najteže joj je pala situacija kada su, prema njenim navodima, vršnjaci pokušali da je udave u bazenu.

Pročitajte Sve je izdalo, ali se ne predaje – Mlada hrvatska pevačica se bori sa teškom bolešću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Stamenković (@lenastamenkovic0)

– Prozivke, ogovaranja, čak i gađanje kamenjem su mnogo male stvari u odnosu na ono što se izdešavalo. Tada ti nekako proradi neki kliker u mozgu da moraš da preživiš i ovo – rekla je Lena Stamenković.

– Imala sam jednu situaciju za koju malo ko zna, mene su pokušali da udave u bazenu i to je „normalno“. Deca, ne znam šta je u pitanju, ja to ne uzimam za zlo, to su deca. I bez obzira na sve mozak ti tada radi jako brzo – otkrila je Lena svojevremno za Kurir.

Pročitajte Molio je za pomoć a sad je besan kao ris – Sin Saše Joksimovića doživeo ono najgore, ovo su glumčeve poslednje reči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Stamenković (@lenastamenkovic0)

Mlada pevačica koja je pre nekoliko godina oborila sa nogu žiri popularnog muzičkog takmičenja i celu Srbiju istakla je i da je svu bol kroz koju je prošla prenela na papir i predočila kroz harmoniju i muziku. Ona je istakla i da je zbog svega što je proživela postala introvertna, što joj je samo pomoglo u njenom muzičkom stvaralaštvu, rekla je pevačica za Kurir.

Lena je danas izrasla u prelepu mladu devojku, kojoj se svi dive što je ostala harizmatična i iskrena kao i ranije ali i mnogo jača i borbenija.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Youtube Screenshot