Ljubavnica Vidoja Ristovića
Svet

December 7, 2022 15:45

By

Nešto sasvim drugačije: Udovica Vidoja Ristovića napušta posao voditeljke i sada će ovo da radi FOTO

Udovica Vidoja Ristovića u nesvakidašnjem izdanju 

Nikolina Ristović zvezda je nove kampanje splitske dizajnerke Monike Sablić. Televizijsku voditeljku u poslednje vreme opet možemo videti na malim ekranima, no ovaj put odlučila se izaći iz svoje, kako kaže, komfor zone i uraditi nešto nesvakidašnje…

Pročitajte: Nikolina Pišek prvi put u javnosti od smrti supruga, grca u suzama – Kao da sam ja nešto skrivila

– Snimala sam do sad modne kampanje, ali to nije moj primarni posao. Bilo je jako uzbudljivo opet biti u ulozi modela, fotograf Branimir Kralj, vrhunski je odradio posao, a posebno je bilo interesantno videti Jadrana Lazića, majstora svetskog kalibra, kako funkcioniše na setu – rekla je Nikolina.

Naime, Jadran Lazić bio je supervizor snimanja koje se odvijalo u Zagrebu, dok je za makeup i frizuru bio zadužen LaRita studio Ive Jerković. Nikolina je zasijala u šest modela iz kolekcije koja je po njoj dobila ime “Doll” (Lutka). Kako kaže Monika Sablić upravo joj je Nikolina bila inspiracija za ovu novogodišnju kolekciju.

Pročitajte: Dodiri sve govore – Nikolina Pišek grli poznatog glumca i ne krije to od javnosti

– Nikolina je lepa i snažna i to mi se najviše dopalo kod nje. Samosvesna je i zna šta želi, a takve su upravo i moje kreacije, za žene koje vole estetiku i znaju što hoće – rekla je Monika.

U modelima dominiraju šljokice, po čemu je Monika prepoznatljiva, a novogodišnji stil celokupnom outfitu daju detalji s nojevim i gavranovim perjem.

Pročitajte: Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa svekrom – U sve upleteni i Ražnatovići

– Kako većina žena voli da isprobava novu garderobu tako sam i ja uživala isprobavajući odeću koju i da hoćeš ne stigneš svu obući budući da praznici kratko traju. S Monikom je divno raditi. Njena estetika je drugačija. Kreacije su joj vrlo ženstvene, imaju tu neku primjsu starog holivudskog glamura, dostojanstvenosti i ženstvenosti i to mi je jako se**i – zaključila je Nikolina.

Pročitajte: Pola godine nakon Vidojeve smrti, Nikolina Pišek pokazala trudnički stomak FOTO

AUTOR: SVET

FOTO: Branimir Kralj