pomirile se zaove

July 3, 2022 15:00

By

Anabela uzvraća udarac: Iz osvete huška Slađu protiv Đoleta

Đole Đogani zadao je nizak udarac bivšoj snaji Anabeli Atijas kada je u svom dokumentarnom filmu “Život i scena” objavio snimak svađe koju je pre 30.godina pevačica imala sa tadašnjim suprugom Gagijem Đoganijem u garderobi posle nastupa. Iako je ovim debelo obrukao, Đole se na tome nije zaustavio već je prilikom nabrajanja članova porodice koji su postigli uspeh izostavio da spomene Anabelu, pa je samo čekala da mu vrati milo za drago.

Anabela se sveti Đoletu

Anabela je sada obnovila kontakt sa Đoletovom bivšom ženom Slađom Delibašić sa kojom nije bila u dobrim odnosima, pa se priča da je i uticala na nju da se javno odrekne prezimena Đogani jer joj koči posao.

Pročitajte: Sve za devedesete: Bivše jetrve, Slađa i Anabela, pevaju u duetu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

– Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moj tata, brat i deca… Nekad se stidim tog prezimena. Velika predrasuda u narodu. Moj vrtić bi bio krcat, da nije tog prezimena, ali je naš narod takav. I ja sam nekad sudila ljudima pre nego ih upoznam – priznala je Slađa.

Pročitajte: Ništa od pomirenja: Luna oprostila Vesni, ali ne i Đoletu

anabela se sveti đoletu

Rajko Ristić

Anabela je devera Đoleta krivila i za raspad grupe Funky G, a u porodičnom ratu posle razvoda prijavila ga je policiji zbog pretnji, ali je od krivičnog gonjenja odustala na molbu Gagija. Čak je i Luna jednom prilikom priznala šta je Anabela tada preživela od Đoleta:

– Jedina istina zašto sam dobila alopeciju (gubitak kose) je Đole Đogani koji je sve vreme slao poruke, romane i pretio da će uništiti život moje mame – ispričala je. Anabela i Đole se nikada nisu pomirili, a Đole joj se dodatno zamerio što je Lunino učešće u Zadruzi negativno komentarisao.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ