anabela tuži đoleta
Svet

23 Decembra, 2021 23:00

Anabela TUŽI Đoleta! Naplatiće mu svaku UVREDU!

Film Đoleta Đoganija “Život i scena” izazvao je veliku pažnju, ali je uzburkao i neke duhove prošlosti, pa kako saznajemo, Anabela Atijas planira da tuži bivšeg devera!

Anabela tuži Đoleta!

Anabela se baš iznervirala kad je videla delove filma. U jednom segmentu vidi se kako je ona ljuta, povređena što je Gagi nije najavio na koncertu u Beogradu. Na snimku se čuje da se zbunio, da nije imao lošu nameru, ali je taj momenat baš izazvao veliku pažnju – rekao je izvor za Svet i dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Anabela se na neki način povukla iz javnosti, retko gde se pojavljuje, pa ju je baš iznerviralo što je Đole ubacio u film. Videla je, zapravo osetila, kod njega zlu nameru, da je hteo da je predstavi u negativnom kontekstu. Oni svakako nisu dobri, nemaju kontakt. Mnogo ružnih stvari je tu izrečeno. Prijatelji je savetuju da treba da ga tuži. Sad da li će materijalno da potražuje zbog duševnog bola, ili zbog toga što je nju bez snimanja stavio u film, to još ne znam, ali kako čujem, tražiće da se video ukloni sa Jutjuba. Šteta je već načinjena, premijera je bila na javnom servisu, ali da se zaštiti bar koliko može i da se ukloni sa Jutjub kanala, jer će tu uvek moći da je gledaju i vide koliko je bila nesrećna – ispričao je izvor.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ