Arijana Mihajlović provokativna
Svet

February 18, 2023 15:00

By

Svi jedva čekaju da je osude, a ona ima brutalnu poruku: Evo zašto je Arijana već skinula crninu FOTO

Arijana Mihajlović skinula crninu iako su je mnogi osudili

Pre dva meseca ostala je bez supruga, bez oca njeno petoro dece i bez njene najveće podrške i ljubavi. U svom bolu od prvog trenutka je dostojanstvena kao što je bila i dok je Siniša vojevao najtežu životnu bitku. Iako je bila spremna na najgori scenario tokom svih ovih godina Mihajlovićeve bolesti, kada je preminuo Arijani Mihajlović se srušio svet u toj sekundi.

Pročitajte: Kao da Mihin odlazak nije bio dovoljan – Arijana ponovo zavijena u crno

Arijana Mihajlović skinula crninu

Foto: Instagram

Lepa Italijanka pokušava da pronađe utehu i bar malo ublaži tugu, a u tome joj pomažu ćerke, sinovi, unuka, roditelji i prijatelji. Siniša je uvek tu, s njom, uspomene ni na trenutak ne blede, zajedničke fotografije iz srećnih dana nižu se na Instagramu zajedno sa dirljivim porukama… Osmehom krije tugu jer ne želi da je svet vidi slomljenu, ali priznaje da se duboko u sebi bori sa osećanjima.

Međutim, njen najnoviji potez ne prestaje da se komentariše kako u italijanskoj tako i u srpskoj javnosti. Naime, nekadašnja voditeljka je rešila da nakon navršenih 40 dana od Sinišinog odlaska skine crninu. Dok su je mnogi osudili, ona ne mari za te komentare već jasno stavlja svima do znanja kako se ona oseća i zašto je Arijana Mihajlović skinula crninu:

Pročitajte: Mihina Arijana konačno nasmejana, čini se da je sreću pronašla pored njega FOTO

– Teško mi je da izrazim svoje emocije… To je moj stil, moj život, koji nikome od vas nije poznat. Volim da me uvek vide nasmejanu, jaku, našminkanu i dobro obučenu, a u stvari moje srce plače, posebno kada sam sama. Ovo je način na koji ja tugujem. Ne znam da li je ispravno ili pogrešno, ali to sam ja – napisala je Mihajlovića lepa udovica, uz sliku na kojoj je zaista vidimo nasmejanu, jaku, našminkanu i dobro obučenu. A kako joj je zapravo, to samo ona zna.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram