Svet

27 Avgusta, 2022 18:30

Nije sve onako kako izgleda: Istina o mužu Dragane Mirković izašla na videlo, Neda sve otkrila

Autobiografija Nede Ukraden mnoge će raskrinkati

Neda Ukraden nikako da završi svoju autobiografiju koju je počela u vreme korona karantina, ali uveliko se šuška da će se konačno saznati sve tajne. Recimo, u kakvim je odnosima bila sa Tonijem, mužem Dragane Mirković, ali i šta se sve dešavalo između nje i Lepe Brene svih ovih godina.

Autobiografija Nede Ukraden otkriva velike tajne

Inače, Neda ima dobro opravdanje što se rad na knjizi otegao. Ona je nedavo završila za nju veoma važnu stvar – uspela je da vrati porodičnu kuću u Imotskom u Hrvatskoj. Dom u kojem su živeli njeni deda i baba, u kom su joj se venčali otac i majka, a ona prohodala, bio je potpuno uništen u ratu 90-ih.

Pročitajte: Neće više da solira: Neda Ukraden traži muža, ovo su uslovi koje mora da ispuni

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Svih ovih godina, Nedi je to bila živa rana i sanjala je dan, kada će iz ruševina, podići novo zdanje, kao zavet preminulima da će zauvek biti upamćeni i voljeni. To je i učinila i na tom mestu, samo 30 km od mora, nikla je prelepa vila, sa bazenom i velikim vinogradom gde je i ove godine uživala sa svojim unucima. Iako su se pronosile priče da je zbog ovog nasledstva imala problem sa rodbinom iz Hrvatske, Neda je objasnila da su to laži:

Pročitajte: Posle toliko godina Neda Ukraden priznala – Istina je, pokušao je da me udari

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Ova tragikomična nazovi informacija delovala bi kao loš vic, da ne miriše na krv i barut. Ništa nije istina. Nisam u sukobu sa rođacima, a ima ih ukupno četvoro u Ukradenima niti je bilo šta sporno u vezi sa mojom imovi- nom koju sam kao jedino dete, nasledila posle očeve i majčine smrti – zaključila je Neda.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ