Bivši muž Tanje Savić
Svet

December 14, 2022 09:00

By

Tanja besna kao ris: Ne dozvoljava da sinovi gledaju Dušanove ljubavnice, detalji nove svađe

Bivši muž Tanje Savić ponovo iznenađuje

Tanja Savić je navodno besna na bivšeg muža jer nedavno nije hteo da joj izađe u susret i pomogne oko obaveza sa decom. Kako se sada navodi, Tanja je sada odlučila da i sada zada udarac mužu kada saznala da Dušan Jovančević ima novu devojku, te zbog toga neće da dopusti da deca odu kod njega.

Pročitajte: Tanja Savić sve priznala – Zbog ovog muškarca je procvetala

Novi dečko Tanje Savić

Foto: Ata images

Tanja je navodno besna na Jovančevića jer nedavno nije hteo da joj izađe u susret i pomogne oko dokumenata za decu, koje su tražili iz njihove škole.

Pročitajte: Tanja Savić u alkoholu tražila spas – Crkva joj pomogla da se izvuče iz problema

tanja savić

Rajko Ristić

– Tanji su bile potrebne informacije za sinove Maksima i Đorđa, a Dušan ništa nije hteo da joj pošalje. Bila je situacija kada su joj iz škole tražili njihov izvod iz matične knjige na engleskom jeziku pošto su oni tamo rođeni, a Jovančević nije hteo da odgovori na poruke. Tanja je preko sinova saznala da Dušan već neko vreme ima drugu ženu, da su srećni i da se, maltene, preselila kod njega. Proradila je sujeta, pa mu je rekla da je poslednja poruka koju je dobio od nje bila vezana za decu i da ih neće više videti. Slala mu je: “Kad treba da pomogneš deci, nema te da odgovoriš. Neće više nikad da dođu! Neću da gledaju tvoje švalerke po stanu.” Sve je sada ostalo na tome – priča izvor.

Inače, Tanja je nedavno ispričala da je ona ta koja je doskoro radila na tome da s Dušanom ostvari bolji kontakt, ali to nije uspelo. Bivši muž Tanje Savić gluv je pevačicine zahteve i ne obraća pažnju, a dokle će tako, ostaje da vidimo…

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić