Star

14 Januara, 2021 12:01

Bolna ispovest Necine MAJKE! „Iako je moj sin GEJ, ne ODRIČEM ga se!”

Neca Tik-Tok kuka na sav glas zbog roditelja jer je iz čestitke koju su mu poslali shvatio da su ga se odrekli, te da ne žele više da ga vide i da mu na pamet ne padne da se vrati kući! Međutim, njegova majka Milena za Star otkriva da se nikad neće odreći svoje krvi.

Ne odriče se sina!

Iskrena da budem, šokirana sam Necinim ponašanjem i time što je priznao da je gej. Mislim da on sve to radi kako bi bio zanimljiv ili igra neku igru. On se psihički totalno zaludeo. Pa valjda bi meni kao majci rekao, jer ja sam jako moderna mama, a ne ovako javno na televiziji. Brat ga je u toj čestitki samo opomenuo da se kloni Bore, a on je to pogrešno shvatio. Ne mogu da ga gledam kako plače i priča da smo ga se odrekli jer je bio sa muškarcem. Ne odričemo ga se ni otac ni ja – kaže za STAR Necina majka besna zbog ponašanja Bore Santane.

Bora Santana misli da je ne znam ko i šta. Ja sam za njega već pripremila tužbu. Za psovanje pederske familije. Za šamaranje Nece. Mene naziva rugobom, a moje dete šugavim. Sve klipove sam sačuvala i predala advokatu. Platiće za moje zdravstveno stanje koje je narušeno zbog njegovog lupetanja. Ne dozvoljavam da mi jedan lopurdan Santana i njegova familija prete. Borin rođeni brat je pretio mom sinu Peci. Sve snimke imamo i kod advokata su – objasnila je Necina mama.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR