Kuća Miroslava Ilića
Svet

November 23, 2022 12:48

By

Slike iz mladosti sve govore: Supruga Miroslava Ilića bila je lepotica, lepša čak i od Mirjane FOTO

Brak Miroslava Ilića bio je idiličan dok se nije pojavila Mirjana

Izdržao je brak Miroslava Ilića sve udarce, sva ogovaranja, klevete i istine, suđenja, naslove po portalima, ili je možda bolje reći da je Gordana Ilić, supruga pevača, sve pomenuto istrpela, preturila preko glave i odlučila da ipak ostane uz oca svoje dvoje dece Marka i Marije.

Pročitajte: Posle gubitka najvoljenije žene, Miroslav Ilić otvorio dušu – Nikad mi nije bilo teže, obožavao sam je 

Ata images

Gordanu Ilić retki su doživeli kao požrtvovanu ženu lavicu, koja svim sredstvima nastoji da zaštiti porodicu i očuva klimav brak. Većina međutim, videla ju je kao “slepu” osobu pored zdravih očiju koja muža u javnosti brani čak i kada sud odluči da je kriv. Zbog svega navedenog supruga muzičara doživela je, nažalost, možda čak i veće osude nego njegova ljubavnica Mirjana Antonović. Nikome, naime, nije bilo jasno kako je, pored svih iskaza, tvrdnji, svedoka ona odlučila da poveruje pevaču, a posle DNK analize zažmuri na sve izrečeno i urađeno.

Pročitajte: Od Gordane ni traga – Miroslav Ilić važan datum proveo sa ljubavnicom, javnost zanemela

Privatna arhiva

Racionalnosti u ovim Gocinim postupcima mnogo nema, niti se od žene koja voli to očekuje. Ipak, ne sme se zaboraviti da je i ona poput brojnih prevarenih žena zasigurno pre bilo kakve odluke prošla preispitivanja, neprospavane noći, suze, na kraju krajeva osećaj izdaje i razočarenje koji je usledio nakon saznanja da ju je suprug, dok je mislila da su u najvećoj ljubavi varao sa drugom ženom i to ne na jednu noć, dve ili tri, već godinama, te da sa njom ima dete.

Pročitajte: Susret koga se plaši Miroslav Ilić – Devin na istom mestu sa pevačevom suprugom i decom 

Instagram

Retka fotografija iz perioda, navodne najveće ljubavi Miroslava i Goce Ilić, a zapravo perioda preljube, isplivala je nedavno u javnost. Na njoj u prvom planu stoji Gordanino nasmejano i bezbrižno lice, koje je danas gotovo nemoguće videti. Nesumnjivo je da je čitav razvoj događaja ostavio traga na srcu supruge muzičara, koja je odabrala svoj put i vapi za makar malo razumevanja.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM