Mira Antonović o Goci Ilić
Svet

November 23, 2023 22:00

By

Gordana je bila vanserijska lepotica: Slika iz mladosti svedoči o lepoti i ljubavi, sve dok se nije pojavila ONA (FOTO)

Brak Miroslava Ilića bio je savršen dok se nije pojavila ona

Brak Miroslava Ilića i Gordane važio je za jedan od skladnijih. Odolevao je ogovaranjima klevetama i istinama, suđenjima, naslovima po portalima, ili je možda Gordana Ilić, supruga pevača, sve pomenuto, stojički istrpela.

Brak Miroslava Ilića

Ata images

Brak Miroslava Ilića bio je za primer, Gordana predivna i lepa žena 

Gordanu Ilić retki su doživeli kao požrtvovanu ženu lavicu, koja svim sredstvima nastoji da zaštiti porodicu i očuva klimav brak. Većina međutim, videla ju je kao “slepu” osobu pored zdravih očiju koja muža u javnosti brani čak i kada sud odluči da je kriv.

Pročitajte Od Gordane ni traga – Miroslav Ilić važan datum proveo sa ljubavnicom, javnost zanemela

Zbog svega navedenog supruga muzičara doživela je, nažalost, možda čak i veće osude nego njegova ljubavnica Mirjana Antonović. Nikome, naime, nije bilo jasno kako je, pored svih iskaza, tvrdnji, svedoka ona odlučila da poveruje pevaču, a posle DNK analize zažmuri na sve izrečeno i urađeno. Brak Miroslava Ilića mnogo toga je izdržao…

Brak Miroslava Ilića

Privatna arhiva

Brak Miroslava Ilića – Racionalnosti u Gocinim postupcima mnogo nema, niti se od žene koja voli to očekivalo

Ipak, ne sme se zaboraviti da je i ona poput brojnih prevarenih žena zasigurno pre bilo kakve odluke prošla preispitivanja, neprospavane noći, suze.

Pročitajte Posle gubitka najvoljenije žene, Miroslav Ilić otvorio dušu – Nikad mi nije bilo teže, obožavao sam je 

Na kraju krajeva osećaj izdaje i razočarenje koji je usledio nakon saznanja da ju je suprug, dok je mislila da su u najvećoj ljubavi varao sa drugom ženom i to ne na jednu noć, dve ili tri, već godinama, te da sa njom ima dete.

Brak Miroslava Ilića

Instagram

Retka fotografija iz perioda, navodne najveće ljubavi Miroslava i Goce Ilić, a zapravo perioda preljube, isplivala je nedavno u javnost. Na njoj u prvom planu stoji Gordanino nasmejano i bezbrižno lice, koje je danas gotovo nemoguće videti. Nesumnjivo je da je čitav razvoj događaja ostavio traga na srcu supruge muzičara, koja je odabrala svoj put i vapi za makar malo razumevanja. Ipak, brak Miroslava Ilića opstao je sve do danas…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images